Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Exotan Parasols

Lees meer

Enig resultaat

Exotan Parasols

De tuinmeubelcollectie van Exotan bevat een divers aanbod aan parasols, wat ideaal is om schaduw en verkoeling te bieden op zonnige dagen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Exotan parasols:

Verscheidenheid aan Kleuren, Vormen en Maten: Exotan biedt een breed scala aan parasols in verschillende kleuren, vormen en maten, zodat je een parasol kunt kiezen die perfect bij jouw buitenruimte past.

UV-bestendig Doek: Elk parasoldoek van Exotan is UV-bestendig, waardoor het doek bestand is tegen verkleuring door langdurige blootstelling aan de zon.

Een parasol is een geweldige aanvulling op je buitenruimte, en Exotan biedt je de keuze om er een te vinden die aan jouw behoeften en stijlvoorkeuren voldoet. Zo kun je optimaal genieten van de zonnige dagen terwijl je beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen.

Met de Exotan parasols kun je eenvoudig een comfortabele schaduwrijke plek creëren in je tuin of op je terras. Hier zijn enkele kenmerken van de Exotan parasols:

Aluminium Frame: De parasols zijn voorzien van een stevig aluminium frame dat duurzaam en lichtgewicht is, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Polyester Doek: Het doek van de parasols is gemaakt van polyester, wat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Verschillende Opties: Je hebt de keuze tussen stokparasols met bijpassende parasolvoeten (Lyon) of zweefparasols met kruisvoeten (Roma). Deze komen in verschillende vormen, zoals rond en vierkant, en zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat je een optie kunt kiezen die bij jouw buitenruimte past.

De Exotan parasols zijn een geweldige toevoeging aan je buitenruimte, waardoor je schaduw en verkoeling kunt bieden op warme zomerdagen, en ze voegen een stijlvol element toe aan je tuin of terras.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: