Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Exotan Lounge

Lees meer

Enig resultaat

Exotan Lounge

De Exotan tuinmeubelcollectie heeft een rijke selectie aan loungemeubels. Binnen deze collectie vind je een ruime keuze aan koffiesets en hoeksets. Bovendien kun je met diverse losse elementen je eigen loungeset samenstellen. Ongeacht de grootte van je terras, biedt Exotan altijd een geschikte loungeset. Deze loungesets zijn vervaardigd uit verschillende materialen, zoals aluminium, bamboe, hout, rope en wicker. Alle loungesets zijn voorzien van comfortabele kussens met stoffen die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Wat Exotan echt onderscheidt, is de uitgebreide selectie all-weather loungesets. Dit betekent dat je deze loungesets zonder zorgen gedurende het hele tuinmeubelseizoen buiten kunt laten staan, ongeacht de weersomstandigheden. Zo kun je het hele jaar door genieten van comfortabele en stijlvolle loungemeubels in je buitenruimte.
Exotan blijft zijn collectie jaarlijks vernieuwen en uitbreiden met nieuwe series en producten. De voortdurende afstemming op de nieuwste trends en het gebruik van moderne materialen zorgen ervoor dat de collectie voortdurend evolueert. In samenwerking met de fabrikanten worden steeds de nieuwste trends en materialen geïntegreerd. Ook dit jaar zijn er weer trendy loungesets aan de Exotan-collectie toegevoegd.

Nieuwe toevoegingen aan de collectie zijn onder andere:

Brindisi: Een moderne koffieset met strakke vormen in dezelfde natuurlijke kleuren als de Orlando.

Capri: Het zusje van de Sicilië, maar met dank aan de nieuwste technologie voorzien van een nóg zachtere buitenstof.

Grace: Naast de dining armstoel en lounge armstoel is nu ook de lounge bank beschikbaar. Bovendien zorgt de nieuwe, rechthoekige koffietafel voor een andere uitstraling.

Lowi: Een luxe, nieuwe all-weather serie gemaakt van duurzame materialen. Hiermee kun je je eigen opstelling creëren door de losse elementen te combineren.

San Remo: Vanwege het succes van de grijze hoekset en de trend van natuurlijke kleuren, is nu ook de San Remo hoekset verkrijgbaar in de kleur natural.

Met deze toevoegingen blijft Exotan up-to-date met de laatste trends en materialen, en biedt het een breed scala aan keuzes om je buitenruimte stijlvol en comfortabel in te richten.

Exotan heeft een uitgebreide collectie hoeksets, die nog steeds tot de best verkochte producten behoren. De meeste loungecollecties van Exotan bestaan dan ook uit hoeksets. Hoeksets bevatten doorgaans een linker element, rechter element, hoekelement en een koffietafel of hocker. Deze elementen kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld.

Hoeksets bieden voldoende zitplaatsen voor grotere gezelschappen en zijn ideaal voor sociale bijeenkomsten. Hier zijn enkele van de beschikbare hoeksets in de Exotan-collectie:

Bamboo
Bari
Domino
Florida
La Vida
Lucca
Orlando
San Remo
Sicilië
St. Peter
Valerie
Villa
Met deze diverse hoeksets biedt Exotan keuzes voor verschillende stijlen en smaken, zodat je de perfecte hoekset kunt vinden om je buitenruimte compleet te maken.

Exotan biedt diverse koffiesets die ideaal zijn voor ieder terras. Een koffieset bestaat doorgaans uit een loungebank, twee loungearmstoelen en een koffietafel. Wat deze sets bijzonder maakt, is dat je de losse elementen naar eigen wens kunt plaatsen, waardoor je niet vastzit aan een vaste opstelling. In de tuinmeubelcollectie van Exotan vind je complete koffiesets, waaronder de Brindisi, Lucca en Sydney, die als complete sets worden geleverd.

Met deze koffiesets kun je eenvoudig een comfortabele zithoek creëren op je terras, ideaal voor ontspannen momenten met vrienden en familie in de buitenlucht. De flexibiliteit om de elementen naar wens te rangschikken, maakt deze sets een praktische en stijlvolle keuze voor elke buitenruimte.

Exotan biedt je de vrijheid om je eigen lounge set samen te stellen. Verschillende series in hun collectie geven je deze mogelijkheid. Hierdoor kun je met verschillende losse elementen je eigen koffieset op maat maken. Deze optie is beschikbaar bij de Bamboo, Florida, Grace, Kawang, Kubbano, Orlando, San Remo, St. Peter en Valerie series. Voor nog meer flexibiliteit zijn er de Rhodos en Como series, die modulaire elementen bevatten waarmee je jouw ideale opstelling kunt creëren.

Dit betekent dat je je eigen lounge set volledig uniek en persoonlijk kunt maken. Je kunt zelfs elementen uit verschillende series met elkaar combinereBij het kiezen van een lounge set voor je buitenruimte zijn er enkele belangrijke overwegingen:

Type lounge set: Bedenk of je op zoek bent naar een hoekset, een koffieset of een andere specifieke configuratie. Dit hangt af van je persoonlijke voorkeur en de beschikbare ruimte.

Aantal zitplaatsen: Denk na over hoeveel zitplaatsen je nodig hebt om comfortabel je gasten te kunnen ontvangen of om te ontspannen met je gezin.

All weather: Overweeg of je een all weather lounge set wilt die het hele jaar door buiten kan blijven staan zonder veel onderhoud. Deze sets zijn vaak voorzien van weerbestendige materialen en kussens.

Afmetingen: Meet je terras of buitenruimte zorgvuldig op en kies een lounge set die qua afmetingen goed past. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om comfortabel rond de set te bewegen.

Materialen en kleuren: Bedenk welke materialen en kleuren het beste passen bij je tuinstijl en persoonlijke voorkeur. Populaire materialen zijn bijvoorbeeld aluminium, teak, en wicker.

Onderhoud: Overweeg hoeveel tijd je wilt besteden aan het onderhouden van je lounge set. Sommige materialen vereisen meer onderhoud dan andere. Als je weinig onderhoud wilt, kies dan voor een all weather lounge set.

Advies en inspiratie: Als je moeite hebt met kiezen, vraag dan advies aan dealers van Exotan of blader door de Exotan catalogus voor inspiratie. Hier vind je informatie over producten, kleuren, afmetingen en materialen.

Het maken van de juiste keuze voor je lounge set is essentieel om optimaal te kunnen genieten van je buitenruimte. Denk goed na over je wensen en behoeften voordat je een beslissing neemt.n om de perfecte combinatie te vinden voor jouw buitenruimte. Met deze flexibiliteit kun je echt genieten van maatwerk en comfort in je buitenleven.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: