Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Exotan Dining

Lees meer

Enig resultaat

Exotan Dining

De Exotan-collectie biedt een uitgebreide selectie aan eetkamermeubelen, geschikt voor iedere buitenruimte. Van volledige eetsessies tot informele diners, onze collectie heeft voor elk wat wils. De eetsets van Exotan zijn vervaardigd uit verschillende duurzame materialen, zoals aluminium, hout, polypropyleen, rope, textileen en wicker. Hierdoor is er altijd een stijlvolle en functionele eetoplossing die bij jouw buitenruimte past.

Een bijzondere eigenschap van de Exotan dining sets is dat ze ontworpen zijn voor langdurig buiten gebruik. Dankzij de all weather stoelen kun je ze met een gerust hart het hele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. Deze stoelen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, wat betekent dat ze niet snel zullen verslechteren.

Onze eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte afmeting voor jouw terras kunt kiezen. Hierdoor kun je comfortabel en in stijl genieten van buitenmaaltijden met vrienden en familie. Kortom, Exotan biedt een scala aan dining oplossingen om van jouw buitenruimte een plek te maken waar je graag tijd doorbrengt.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: