Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Exotan Banken

Lees meer

Enig resultaat

Exotan Banken

Tuinbanken zijn een essentieel element in zowel voor- als achtertuinen. Exotan’s tuinmeubelcollectie omvat een breed scala aan tuinbanken, variërend in materiaal van hout tot bamboe, met en zonder comfortabele kussens. Bovendien zijn de meeste banken verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er voor elke buitenruimte een geschikte bank te vinden is.

Bij het kiezen van een tuinbank is het belangrijk om je eigen wensen en behoeften in overweging te nemen. Hier zijn enkele punten waar je op kunt letten:

Type tuinbank: Bedenk wat voor soort tuinbank je wilt. Wil je een standaard rechte bank, een hoekbank, een schommelbank of een loungebank?

Aantal zitplekken: Bepaal hoeveel zitplekken je nodig hebt. Er zijn tuinbanken beschikbaar voor twee personen, maar ook voor grotere groepen.

Afmetingen: Meet je terras of buitenruimte om te bepalen welke afmetingen bij jou passen. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om comfortabel te zitten en om de bank te plaatsen.

Materiaal en kleur: Kies het materiaal en de kleur die bij je tuinstijl passen. Populaire materialen zijn hout, bamboe, metaal en kunststof.

Kussens: Overweeg of je kussens op de bank wilt. Kussens kunnen extra comfort bieden, maar vergeet niet dat ze regelmatig onderhoud nodig hebben.

Onderhoud: Denk na over hoeveel onderhoud je bereid bent te plegen. Sommige materialen vereisen regelmatig onderhoud, terwijl andere weinig zorg nodig hebben.

Advies: Als je twijfelt, vraag dan advies aan dealers of experts. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de juiste tuinbank die aan jouw wensen voldoet.

Catalogus: Blader door de Exotan-catalogus, zowel digitaal als in gedrukte vorm, om inspiratie op te doen en meer te weten te komen over de beschikbare opties.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: