Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Lisa, Teak base Lounge

Lees meer

Lisa, Teak base Lounge

Elegantie in optima forma! Zachte lijnen, subtiele details en opvallende contrasten, dat is de Lisa Teak.
Een naturel SVLK teak onderstel met iets smal toelopende, afgeronde pootjes, geven de set een verfijnde basis. Lisa heeft ook een stoerder kantje; De strak gevlochten Sunproof band geeft de leuning een mooie structuur. Op ieder moment van de dag krijgt het een ander effect, het is maar net hoe het zonlicht het vlechtwerk bestrijkt. Zachte en comfortabele kussens, natuurlijk in onze Bee Wett kwaliteit, maken het plaatje af. Hier kun je uren wegdromen!
Door haar neutrale kleuren, kun je Lisa naar smaak ‘aankleden’ in je eigen stijl, misschien wat stoerder, of nóg zachter dan ze al is. Met deze set heb je een stijlvolle relaxplek in jouw tuin, waarmee je zeker de aandacht zult trekken!
En heb je de Lisa koffietafeltjes al gezien? Een groter contrast met de loungeset kun je haast niet bedenken, toch heeft onze designer het gedaan! En zeg nou zelf, het aluminium blad en de betonnen voet combineren toch perfect met de set?! Dit is bereikt door de kleur, de tafeltjes zijn namelijk taupe. Dit verzacht de natuurlijke hardheid van de materialen, waardoor dit een ‘match made in heaven’ wordt. Ze zijn er in twee maten en combineren niet alleen perfect met Lisa, bedenk zelf maar waar jij ze ziet staan!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: