Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

CADIZ COLLECTIE

Lees meer

Enig resultaat

CADIZ COLLECTIE

De Cadiz-collectie van Borek biedt een stoere en robuuste reeks buitenmeubilair. Hier is een overzicht van de Cadiz-collectie:

Dining en Lounge Opstelling: De Cadiz-collectie omvat zowel een dining als lounge opstelling, waardoor je keuze hebt uit verschillende zitopties om je buitenruimte aan te kleden. Of je nu op zoek bent naar een plek om te dineren of om te ontspannen, de Cadiz-collectie heeft beide mogelijkheden.

Side Table: Om de collectie compleet te maken, bevat deze ook een fraaie side table. Dit kan dienen als een handige aanvulling om drankjes, snacks, boeken of andere items binnen handbereik te houden terwijl je van je buitenruimte geniet.

Reclaimed Teak Hout: Het hout dat in deze collectie wordt gebruikt, is reclaimed teak, wat betekent dat het stoer en degelijk teakhout is dat een tweede leven krijgt. Dit geeft het hout niet alleen een oersterke kwaliteit, maar ook een unieke uitstraling. Na verloop van tijd zal het teakhout vergrijzen, wat bijdraagt aan het karakter van de meubels.

Onderhoudsadvies: Om het reclaimed teak in optimale staat te houden, wordt geadviseerd om de Borek Teak Cleaner te gebruiken. Hiermee kun je het hout reinigen en beschermen, zodat het zijn duurzaamheid en uitstraling behoudt.

De Cadiz-collectie biedt zowel stijl als functionaliteit voor je buitenruimte. Het gebruik van reclaimed teak geeft niet alleen een rustieke uitstraling, maar garandeert ook dat de meubels bestand zijn tegen de tand des tijds en bestand zijn tegen de elementen. Deze collectie biedt een veelzijdige en duurzame keuze voor buitenmeubilair, perfect om te genieten van het buitenleven in alle comfort.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: