Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

CHEPRI COLLECTIE

Lees meer

Enig resultaat

CHEPRI COLLECTIE

De Chepri-collectie, ontworpen door Hugo de Ruiter, is een harmonieuze fusie van stijlen en materialen, en brengt een bijzondere uitstraling en functionaliteit naar je buitenruimte. Hier is een beschrijving van de Chepri-collectie:

Teakhout met Rope Detail: Het teakhout in de Chepri-collectie is prachtig vormgegeven en voorzien van een rope-detail in de rugleuning. Dit geeft de meubels een unieke en verfijnde uitstraling. Hetzelfde rope-detail komt ook terug in de lijn met tafels, wat zorgt voor een samenhangende look.

Nostalgische en Moderne Elementen: Deze collectie combineert elementen van nostalgie met een moderne uitstraling, waardoor het meubilair een tijdloze aantrekkingskracht heeft. Het design brengt het beste van beide werelden samen, waardoor het zowel nostalgische charme als hedendaagse stijl uitstraalt.

Comfortabele All Weather Kussens: De meubels in de Chepri-collectie zijn voorzien van comfortabele all weather kussens. Dit betekent dat je buiten kunt genieten van een comfortabele zitervaring, zelfs bij veranderende weersomstandigheden.

Onderhoudsvriendelijk Teakhout: Het teakhout in deze collectie kan eenvoudig worden onderhouden met de Borek Teak Cleaner. Hiermee kun je het teakhout schoonmaken en beschermen, zodat het zijn natuurlijke schoonheid behoudt.

De Chepri-collectie is een uitnodigende en veelzijdige keuze voor buitenmeubilair. Of je nu een ontspannende middag wilt doorbrengen met een goed boek, een buitendiner wilt organiseren of gewoon wilt genieten van de frisse lucht, deze collectie biedt alles wat je nodig hebt om van je buitenruimte te genieten in stijl en comfort. Het gebruik van teakhout en rope-details voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenomgeving en zorgt voor een sfeer van warmte en gastvrijheid.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: