Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

TEAK / ROPE

Lees meer

Enig resultaat

TEAK / ROPE

TEAK
Borek gebruikt uitsluitend volwassen teakhout dat geoogst wordt volgens de normen op het gebied van milieubehoud. Het teakhout is afkomstig van de Tectona Grandis. De duurzaamheid vindt zijn oorsprong in het hoge gehalte aan natuurlijke oliën. De daaruit volgende geringe opname van vocht zorgt voor geringe werking, resulterend in een enorme stabiliteit tegenover UV-stralen, chloor en zeewater. Het is mogelijk dat kleine scheurtjes in het meubilair ontstaan, dit is niets verontrustend maar een natuurlijk werkingsproces. Onbehandeld teakhout vergrijst geleidelijk. De unieke houtverbinding van sommige producten kan door weersinvloeden iets gaan wijken. Dit is een natuurlijk proces dat voor kan komen. Tafels van 220cm en langer kunnen gaan doorhangen.

Onderhoudsadvies: wij adviseren het teak regelmatig te reinigen met Borek Teak Cleaner. De cleaner reinigt teak en geeft het opnieuw een fris en stevig uiterlijk. Borek Teak Protector verzadigt teak zodat het ondoordringbaar wordt voor vloeistoffen en vuil. En wilt u de natuurlijke, goudbruine kleur langer in stand houden en vergrijsd teak opnieuw zijn natuurlijke kleur geven, dan kunt u het teak behandelen met Borek Teak Sealer.

ROPE
De rope van de Chepri collectie is een 100% polypropyleen, welke een hoge kleurvastheid heeft en schimmelwerend is. De Ardenza rope van de Verdasio collectie is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad. Zowel de kern van de draad als de draad zelf zijn door en door gekleurd. De draad is waterafstotend, UV-bestendig en schimmelwerend.

Onderhoudsadvies: de rope is te reinigen met Borek Fabric Cleaner. Na het reinigen is het mogelijk het material extra te beschermen met Borek Fabric Protector.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: