6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

DESIO COLLECTIE

Lees meer

Enig resultaat

DESIO COLLECTIE

De Desio-collectie van Borek biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor buitenzitplaatsen, met specifieke aandacht voor de Desio poef. Hier zijn enkele kenmerken van de Desio poef:

Verschillende Dessins: De Desio poef is verkrijgbaar in verschillende dessins, waardoor je de vrijheid hebt om een ontwerp te kiezen dat past bij jouw buiteninrichting en persoonlijke smaak.

Twee Verschillende Maten: Deze poef is beschikbaar in twee verschillende maten, wat zorgt voor flexibiliteit in het plaatsen ervan in je buitenruimte.

Multifunctioneel: Met een dienblad erop kun je de Desio poef omtoveren tot een fraaie bijzettafel, waardoor je zowel een zitplaats als een handige plek voor drankjes, snacks of decor kunt creëren.

All Weather Stoffering (Prato): De Desio poef is gemaakt van all weather stoffering genaamd Prato. Dit materiaal is bestand tegen de elementen, wat betekent dat de poef regen en andere weersomstandigheden kan weerstaan.

De Desio poef is een veelzijdig meubelstuk dat zowel praktisch als stijlvol is. Of je hem nu als extra zitplaats, bijzettafel of zelfs voetenbankje gebruikt, deze poef voegt functionaliteit en flair toe aan je buitenruimte. Het gebruik van all weather stoffering zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over het opbergen van deze poef bij slecht weer, waardoor hij het hele jaar door buiten kan blijven staan.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: