6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

BELT / ROPE

Lees meer

Enig resultaat

BELT / ROPE

ARDENZA ROPE
De Borek Ardenza Rope is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad. Zowel de kern van de draad als de draad zelf zijn door en door gekleurd. De draad is waterafstotend, uv-bestendig en schimmelwerend. De Ardenza Rope is bestand tegen temperatuur schommelingen van -40 en +80 graden Celsius.

Onderhoudsadvies: Borek Ardenza rope kan worden schoongemaakt met Borek Fabric Cleaner. Na het reinigen is het mogelijk om het materiaal verder te beschermen met Borek Fabric Protector.

CAMPANIA BELT
De Borek Campania Rope/Belt acryl is een exclusief voor Borek ontwikkeld materiaal. Het materiaal is zowel aan de buitenkant als in de kern door en door gekleurd en het is uv-bestendig. Borek Campania Rope/Belt is voorzien van een unieke ecologisch verantwoordelijke coating, is waterafstotend en schimmelwerend.

Onderhoudsadvies: om de Borek Campania belt/rope te reinigen, bevelen wij Borek Fabric Cleaner aan. Na het schoonmaken is het mogelijk om het materiaal te beschermen met Borek Fabric Protector.

GEPOEDERCOAT ALUMINIUM & GEPOEDERCOAT
GEGALVANISEERD STAAL
Een deklaag van gefluïdiseerd poeder wordt aangebracht door elektrostatisch spuiten op het aluminium of gegalvaniseerd staal. Om een stevige en duurzame deklaagte krijgen, wordt het geheel gebakken in de oven op een temperatuur van ± 180°C Onderhoudsadvies: te reinigen met Borek Multi Cleaner.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: