Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Tuindouches

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

Tuindouches

Tuindouches zijn geweldige toevoegingen aan elke tuin of buitenruimte, waardoor u kunt genieten van verfrissende douches in de buitenlucht. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van tuindouches:

Verfrissende buitenervaring: Met een tuindouche kunt u op warme zomerdagen snel afkoelen en verfrist blijven tijdens het werken in de tuin of zonnebaden.

Eenvoudige installatie: De meeste tuindouches zijn ontworpen voor eenvoudige installatie zonder ingewikkelde loodgieterswerkzaamheden. Ze worden meestal aangesloten op een tuinslang en kunnen in de grond worden gestoken of aan een muur of ander oppervlak worden bevestigd.

Variabele sproeipatronen: Tuindouches zijn vaak uitgerust met verstelbare sproeikoppen, waarmee u het sproeipatroon kunt aanpassen, van een zachte nevel tot een krachtige straal.

Weerbestendigheid: Tuindouches zijn doorgaans gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen. Dit zorgt voor een langdurig gebruik, zelfs in wisselende weersomstandigheden.

Zonne-energie opties: Sommige tuindouches zijn voorzien van zonne-energiepanelen om het water te verwarmen, waardoor u kunt genieten van warme douches zonder extra energiekosten.

Stijl en ontwerp: Tuindouches zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, zodat u er een kunt kiezen die past bij de esthetiek van uw buitenruimte.

Of u nu op zoek bent naar een praktische manier om af te koelen op warme dagen of gewoon wilt genieten van het plezier van douchen in de buitenlucht, een tuindouche kan een geweldige aanvulling zijn op uw tuin of terras. Het biedt gemak, verfrissing en ontspanning in uw eigen groene oase

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: