Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Kunststof regentonnen

Lees meer

Kunststof regentonnen

Ontdek onze collectie kunststof regentonnen, een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het opvangen en gebruiken van regenwater. Deze regentonnen bieden tal van voordelen voor het milieu en je portemonnee, en ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle ontwerpen om perfect in je tuin of buitenruimte te passen.

Milieuvriendelijk:

Het opvangen van regenwater in kunststof regentonnen is een milieuvriendelijke keuze. Het helpt water te besparen en vermindert de druk op het drinkwaterleidingnet.

Besparing op Waterkosten:

Met een kunststof regenton kun je gratis regenwater opvangen en gebruiken voor het besproeien van je tuin, bloemen, planten en gazon. Dit resulteert in lagere waterrekeningen.

Diverse Stijlen en Maten:

Onze collectie omvat een verscheidenheid aan stijlen, maten en kleuren regentonnen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je buitenomgeving past.

Eenvoudige Installatie:

Kunststof regentonnen zijn eenvoudig te installeren en te koppelen aan regenpijpen. Zo vang je regenwater efficiënt op en zorg je ervoor dat het beschikbaar is wanneer je het nodig hebt.

Handige Toevoegingen:

Sommige regentonnen worden geleverd met handige functies zoals een kraan of een vulautomaat, waardoor ze nog praktischer in gebruik zijn.

Weerbestendig:

Kunststof regentonnen zijn bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden en zullen lang meegaan zonder te roesten of te corroderen.

Kies voor duurzaamheid, besparingen en milieuvriendelijkheid met onze kunststof regentonnen. Installeer er een in je tuin en geniet van de voordelen van het opvangen van regenwater. Zo draag je bij aan een groenere en duurzamere leefomgeving. Bekijk onze collectie en vind de perfecte kunststof regenton voor jouw behoeften.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: