Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Emmers & Kuipen

Lees meer

Emmers & Kuipen

Emmers zijn handige en veelzijdige gereedschappen voor diverse doeleinden, zowel in huis als in de tuin. Hier zijn enkele van de gebruikelijke toepassingen voor emmers:

Waterdrager: Een van de meest voorkomende toepassingen van emmers is om water te dragen. Dit kan handig zijn bij het besproeien van planten in de tuin, het schoonmaken van ramen of vloeren, of zelfs voor recreatieve activiteiten zoals het vullen van een kinderbad.

Tuinwerk: In de tuin worden emmers vaak gebruikt om tuingereedschap op te bergen, plantenresten te verzamelen of geoogste groenten en fruit te verzamelen.

Schoonmaak: Emmer en mop zijn een klassieke combinatie voor het dweilen van vloeren. De emmer kan ook worden gebruikt voor het opslaan van schoonmaakbenodigdheden.

Klusjes: Bij doe-het-zelf-klussen kunnen emmers worden gebruikt om gereedschap en materialen te dragen of om afval op te ruimen.

Opslag: Emmers met deksels kunnen worden gebruikt voor langdurige opslag van voedsel, droge goederen of huishoudelijke artikelen.

Buitengebruik: Emmer kunnen ook worden gebruikt voor buitenactiviteiten zoals kamperen, vissen of stranduitstapjes.

Emmers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zoals kunststof, metaal of hout. Ze zijn eenvoudig te reinigen en zeer nuttige gereedschappen voor dagelijkse taken in en rondom het huis.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: