Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Snoeischaren & takkenzagen

Lees meer

Enig resultaat

Snoeischaren & takkenzagen

SNOEIEN MET KWALITEIT: HOOGWAARDIGE SNOEISCHAREN EN -ZAGEN
Of je nu actief bent in de professionele wijnbouw en fruitteelt of in het tuin- en landschapsonderhoud: Met onze hoogwaardige takkenzagen en snoeischaren en met de STIHL accusnoeizaag GTA 26 voor de snoei van planten en bomen, ben je helemaal uitgerust voor alle klussen.

DE STIHL SNOEIZAAG MET ACCU POWER
Als je in je tuin regelmatig bomen en struiken snoeit, snoeiafval verkleint of hout verzaagt en op dat moment zo efficiënt mogelijk wilt werken, dan kies je natuurlijk voor onze accusnoeizaag. De accusnoeizaag is eenvoudig te bedienen en uitgerust met een hoog vermogen. Daardoor biedt ze vooral tuineigenaars, maar ook tuiniers en landschapstuiniers een effectieve ondersteuning bij het werk. Dankzij de accu ben je mobiel tijdens het werk en werk je emissievrij. In ons overzicht van de acculooptijden en laadtijden kan je zien hoe lang je met je STIHL accusnoeizaag kan werken en hoe lang het duurt eer de gebruikte accu is opgeladen.

STIHL SNOEISCHAREN: GEEN DOORSNEE GEREEDSCHAP
Als de bloeitijd van de struiken en planten in je tuin voorbij is of het tijd is voor de gemengde snoei in je wijngaard, heb je gereedschappen nodig waarop je kan vertrouwen.
Net zoals onze tuin- en takkenscharen hebben de STIHL boom- en takkenzagen alles wat je nodig hebt om effectief, precies of bijzonder plantvriendelijk te snoeien. Het maakt niet uit of je zelf voor je eigen plantgoed zorgt of als professional instaat voor de verzorging van cultuurgewassen, constructiehout of gemeentelijke parken.

DE GESCHIKTE TAKKEN- EN TUINSCHAAR VINDEN
Als je twijgen en takken regelmatig terugsnoeit, zorg je ervoor dat je fruitbomen beter groeien en dat ze een betere oogst opleveren. Bovendien voorkom je, doordat je afgestorven stukken van bomen verwijderd, dat het vuil zich verspreidt en voorkom je ongevallen door vallende takken. Denk eraan dat je voor een geslaagde snoei afhankelijk van de plantensoort verschillende gereedschappen nodig hebt. Bovendien moet je bij de keuze van je snijgereedschappen kijken of de twijgen nog fris en groen zijn of al oud en droog. Voor groen snoeigoed zijn scharen geschikt die gebruik maken van het bypassmechanisme. Voor droog en hard hout raden wij scharen aan met aambeeldmechanisme..

AAMBEELD- EN BYPASS-SCHAREN.: HET VERSCHIL
STIHL bypass-scharen met sluiting met één hand hebben 2 precies op elkaar afgestemde, geslepen lemmeten, waarmee je betrouwbaar gladde sneden kan uitvoeren zonder daarbij het snoeigoed te pletten. Het bypass-mechanisme is vooral geschikt om jong hout te rooien, zoals bijvoorbeeld jonge loten, rozen of groen hout. De planten worden hierbij zo voorzichtig mogelijk behandeld. Opdat het lemmet niet blijft kleven door plantensappen of vuil, hebben veel van onze bypass-tuinscharen een praktische sapgroef. Een geïntegreerde draadinkeping zorgt ervoor dat je geen extra gereedschap nodig hebt om ranken te bevestigen.

Als je met een aambeeldschaar snoeit, drukt het geslepen lemmet zichzelf door het hout en komt dan tegen een glad, ongeslepen tegenstuk, het aambeeld. Het dode en harde hout kan op die manier gemakkelijk doorgesneden worden. Het werk met een aambeeld-takkenschaar of snoeischaar vraagt relatief weinig krachtinspanning en je kan ook langere tijd gewricht- en krachtensparend blijven werken.

STIHL TAKKENZAGEN VOOR DE SNOEI EN HET ONDERHOUD VAN BOMEN
Als je er niet meer geraakt met snoei- of takkenscharen, heb je met een STIHL takkenzaag zeker wel succes. Wij hebben voor jou veelzijdige takkenzagen in het assortiment voor uiteenlopende klussen: Van de korte boomzagen voor universeel gebruik in de landschap en de bouwsector, een opvouwbare zaag met Japanse vertanding tot professionele zagen voor telescopische stelen, met een permanente scherpte door hardverchroomd carbonstaal. Voor deze zagen zijn zelfs moeilijk bereikbare takken geen enkel probleem.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: