Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Heggenscharen

Lees meer

Enig resultaat

Heggenscharen

SNOEI JE HAGEN MET DE ROBUUSTE STIHL HEGGENSCHAREN
Of het nu over het onderhoud van parken en landschappen gaat of over een privé-tuin: Professionals en hobbytuiniers hebben veel waardering voor de doordachte techniek en kracht van onze heggenscharen met en zonder steel. Snee voor snee.

BRENG HAGEN EN STRUIKEN GEMAKKELIJK IN VORM MET DE STIHL HEGGENSCHAREN
In het grote assortiment heggenscharen en telescopische heggenscharen van STIHL vind je de geschikte machine voor elke klus. Om het even welk vermogen of welke bladlengte precies nodig is. En om het even over welke houtsoort het gaat. Voor hagen en struiken in topvorm heb je machines nodig waarop je kan vertrouwen. STIHL heggenscharen en heggenscharen op steel zijn heel overtuigend bij het onderhoud van heggen met hun doordachte uitrusting, hun lichte hantering en uitstekende vermogen; als je verticaal snoeit en wanneer je horizontaal snoeit en bij alle andere klussen.

TRIMMEN, SNOEIEN, ONDERHOUDEN MET STIHL HAAGSCHAREN
Om hagen dicht en gelijkmatig te laten groeien moeten ze minstens één keer per jaar uitgebreid gesnoeid worden. Denk eraan dat je je hagen het beste tijdens de winter sterk terugsnoeit. Ten eerste omdat de takken dan nog niet beginnen uit te botten, ten tweede omdat er tijdens het warme seizoen vogels in de hagen nestelen. In vorm snoeien en snoeien als onderhoud kun je wel het hele jaar doen, als het doordacht gebeurt. Kijk voor je je hagen snoeit na of er nesten tussen de bladeren zitten. Als dat het geval is, stel het onderhoud dan uit tot een later moment.

MET DE TELESCOPISCHE HEGGENSCHAREN VAN STIHL VERLENG JE JE REIKWIJDTE
Als je bijzonder brede of lange struiken en hagen moet snoeien, zijn STIHL heggenscharen op steel een heel goed idee. Met je telescopische steel krijg je extra reikwijdte. Bovendien zijn de STIHL telescoop heggenscharen uitgerust met een zwenkbare mesbalk. Daardoor kan je de hoek van de dubbelzijdig geslepen messen altijd zodanig instellen dat je zuiver snoeit en dat het werk soepel verloopt. Zo pas je je gereedschap altijd aan je behoeften aan, of je nu in de tuin werkt of in het landschapsonderhoud.

BENZINE, ACCU OF ELEKTRISCH?
Elke STIHL aandrijving heeft zijn eigen bijzondere voordelen. Het hangt af van het werk dat je wil aanpakken. Bekijk dus voor je iets aankoopt nauwkeurig wat je precies nodig hebt. Zo weet je zeker welke praktische hulpmiddelen het beste geschikt zijn voor jouw doeleinden. Bij de STIHL heggenscharen en heggenscharen op steel heb je de keuze tussen drie verschillende aandrijvingen: Onze machines op benzine zijn met hun krachtige vermogen uitstekend geschikt voor het professionele trimmen van lange, dichte hagen. De benzineheggenscharen en -heggenscharen op steel liggen bovendien in elke situatie eenvoudig en aangenaam in de hand. Daarvoor zorgen naast de multifunctionele greep, ook de bijzondere lichte motor- en transmissie-eenheden.
De accuheggenscharen en -heggenscharen op steel zijn bijzonder stil, gemakkelijk te bedienen en hebben een sterk zaagvermogen. Met hun beperkte geluidspieken zijn ze ideaal voor klussen in de buurt van de woning of werk in geluidsgevoelige omgevingen, zoals woonomgevingen, ziekenhuizen, speelpleinen of sportterreinen en parkings. Bij werken rondom de woning profiteer je van geluidsarme elektrische heggenscharen en heggenscharen op steel. Daarmee kun je je struiken en hagen in de gewenste vorm brengen zonder tanken of zonder dat je een accu moet opladen.
Maar voor je je er eentje aanschaft, let er altijd op welke machines het beste geschikt zijn voor jouw groenonderhoud en jouw behoeften.

ACCESSOIRES VOOR HEGGENSCHAREN EN TELESCOPISCHE HEGGENSCHAREN KOPEN
Bij STIHL vind je accessoires voor heggenscharen en heggenscharen op steel die wat al goed is nog beter maken. Zo kan je bijvoorbeeld je heggenschaar of heggenschaar op steel indien nodig nog meer optimaliseren met een ruggedragen systeem, een opvangblik, een zwaardbeschermer of een ander accessoire.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: