6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Combi / multisysteem

Lees meer

Enig resultaat

Combi / multisysteem

HET STIHL COMBI- EN MULTISYSTEEM VOOR DE TUIN: EFFECTIEF DOOR VEELZIJDIGHEID
Een hele reeks verschillende gereedschappen en slechts één motor: Met het STIHL Combi- en MultiSysteem heb je met de minimale inspanning de maximale opties voor het werk. En je bent klaar voor elke uitdaging.

COMBISYSTEEM VOOR DE TUIN: EEN GEREEDSCHAPSYSTEEM, TALRIJKE MOGELIJKHEDEN: ALLES VOOR HET WERK IN DE TUIN
Voor verschillende taken zijn meestal veel machines nodig of is een systeem nodig dat bijzonder veel aankan. Met het STIHL CombiSysteem of het MultiSysteem heb je met slechts één krachtige motor wel 12 verschillende gereedschappen flexibel bij de hand. Met slechts enkele eenvoudige handelingen kun je het inzetstuk van het gereedschap aanbrengen dat je nu nodig hebt voor het onderhoud van de tuin. Stel je eigen gereedschapassortiment samen voor een van onze systemen voor de tuin en wissel in een handomdraai van een heggenschaar op steel naar een bladblazer of van een grondfrees naar een veegmachine.

COMBISYSTEEM EN MULTISYSTEEM: HET VERSCHIL
Het STIHL CombiSysteem wordt vooral gebruikt voor snoei- en trimklussen aan hagen, bomen en de ondergrond. Het is lichter dan het MultiSysteem en ontworpen als draagbaar gereedschap met ergonomisch gevormde beugelhandgreep. Het hart van het systeem is de combimotor, waarbij je afhankelijk van je behoefte en je taak een uitrusting- en vermogensvariant kan kiezen die optimaal bij jou past. Van een lichte en handige accucombimotor tot de bijzonder krachtige benzinecombimotor voor professionele toepassingen. De gemeenschappelijke noemer van de benzinecombimotoren en de accucombimotoren is de uitstekende doortrekkracht en de innovatieve techniek, die het werk zo vlot en comfortabel mogelijk maakt voor jou. Bij STIHL Combi biedt de ergonomisch gevormde multifunctionele greep en het geïntegreerde antivibratiesysteem een aangename en precieze hantering. Ook de snelkoppeling, waarmee je het systeem zonder gereedschappen in twee delen kunt scheiden, stimuleert effectief werken. Het comfort wordt nog hoger dankzij een draaggordel en een rugdraagsysteem.
De krachtige MultiMotor is uitsluitend ontworpen voor werken aan de ondergrond. Tijdens het werk stuur je je machine aan twee grepen comfortabel over de ondergrond die je bewerkt. Het betreffende gereedschap wordt hier aan een as onder de motor aangebracht. Door het extra gewicht van de MultiMotor en de extra druk op de ondergrond die zo aanwezig is kan je de verschillende multigereedschappen bijzonder effectief inzetten. Bijvoorbeeld als je je gazon verlucht, een vloer in natuursteen of een pad veegt of mos verwijdert. Een opklapbaar gestel zorgt ervoor dat het transport ondanks de zwaardere versie van de motor vlot gaat. Het MultiSysteem overtuigt met zijn uitgekiende motor met handmatige brandstofpomp en beschermde afdekking van de bougies.
DE STIHL TUINGEREEDSCHAPPEN: ÉÉN COMBIMOTOR, VEEL COMBIGEREEDSCHAPPEN
Voor klussen rondom de woning en de tuin zijn de volgende gereedschappen voor het CombiSysteem beschikbaar voor je benzinecombimotor of accucombimotor:

Kantenmaaiers (met AutoCut 25-2, met grassnijblad of met gebogen steel en AutoCut 11-2) om onkruid te verwijderen aan randen of smalle plaatsen of voor weiden en taaie gras
Bezemrol (met schild) ideaal voor paden en straten
Grondfrees (om te verluchten en te cultiveren)
Kantensnijder (met gebogen steel) voor precieze graskanten
Veegborstel (voor groeven en voren)
Bladblazer (voor bladeren en gemaaid gras)
Hoogsnoeier (om precies te snoeien in de hoogte)
Heggenschaar op steel (om in vorm te snoeien of voor uitdagende taken, 145° instelbaar)
Heggenschaar op steel (met aandrijving in rechte schacht)
Heggennoeier (om te maaien en dicht tegen de bodem te snoeien, 145° instelbaar)
VEELZIJDIG EN PRAKTISCH: DE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE MULTIMOTOR
Bij de STIHL MultiMotor kan je verschillende multigereedschappen monteren om de ondergrond te bewerken, het gazon te onderhouden of oppervlakken te reinigen. Kies dan tussen:

Grondfrees (versnippert zware, lemige ondergrond)
Graskantensnijder (om zuiver te snoeien tot het wortelwerk)
Grondverkruimelaar (verkruimelt grove aarde, verdeelt fijne ondergrond)
Verticuteermachine (verbetert de groei van wortels)
Mosverwijderaar (ontvilt betrouwbaar grasoppervlakken)
Veegborstel (voor gevoegde en oneffen oppervlakken)
Bezemrol (ideaal voor paden en straten)
ACCESSOIRES VOOR HET STIHL MULTI- EN COMBISYSTEEM
Met accessoires voor ons STIHL MultiSysteem en CombiSysteem kan je je klussen nog comfortabeler uitvoeren. Bijvoorbeeld met de diverse steelverlengingen voor de hoogsnoeier, een ergonomisch ruggedragen systeem of met een praktische wielset voor je MultiMotor.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: