Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Zitmaaiers

Lees meer

Enig resultaat

Zitmaaiers

ZITMAAIERS VAN STIHL: HOOG VERMOGEN, VEEL COMFORT
Gun jezelf een plekje in de loge tijdens het gazononderhoud: Met een zitmaaier van STIHL sta je wat betreft actieradius, vermogen en comfort bovenaan, of je nu een ambitieuze privégebruiker bent of een professionele landschapstuinier.

MAAI ZONDER MOEITE GROTE OPPERVLAKKEN MET DE ZITMAAIER
Wanneer je met klassieke grasmaaiers op de grenzen van je uithoudingsvermogen botst, zijn onze zitmaaiers een goede keuze. Of je nu met een zitgrasmaaier over een bochtig terrein manoeuvreert of grote oppervlakken aanpakt. Met de clevere combinatie van vermogen en comfort maai je je eigen terrein of bijvoorbeeld als professionele terreinbeheerder groene percelen tot 10.000 m². Een zitmaaier met opvangbak en een zitmaaier met zijdelingse uitwerpopening, die het groenafval direct als bemesting over het gazon verdeelt, ondersteunen je allebei efficiënt bij je werk. Zo voer je het gazononderhoud uit en blijven zelfs enorme sportterreinen of parkings overzichtelijk.

Compacte zitmaaiers sluiten met hun vermogen aan bij de klassieke grasmaaier. De motor is dan achteraan of onder de stoel aangebracht. Door zijn formaat is de zitmaaier bijzonder wendbaar. De motor van grote zitmaaiers is zoals bij tractoren vooraan aangebracht en heeft een sterker vermogen dan die van een gewone zitmaaier. Daarom zijn grote zitgrasmaaiers voorbestemd voor bijzonder grote oppervlakken.

Zoek de compacte of grote professionele zitmaaier die bij je past. Tussen onze modellen vind je altijd wel iets, of je nu privégebruiker of professional bent.

ZITMAAIERS IN DE BEKENDE STIHL KWALITEIT
Voor grondige maaiklussen op heel grote terreinen heb je zitmaaiers nodig waarop je volledig kan vertrouwen. Daartoe draagt het sterke vermogen van onze 1-cilinder- en 2-cilindermotoren zijn steentje bij. Dankzij de grote maaibreedten tussen 80 en 125 cm kan je je stroken efficiënt op je gazon trekken. De maaihoogte kan je gemakkelijk vanaf de bestuurdersstoel aanpassen. Je kan ook graskanten precies bewerken, want ons vangleidsysteem zorgt ervoor dat zelfs gras aan de rand van het maaidek zeker wordt gemaaid. Alle modellen overtuigen met hun elektromagnetische messenkoppeling, waarmee je de messen vanuit de cockpit op elk moment kan in- en uitschakelen zonder dat je de motor hoeft uit te zetten.

COMFORTABELE UITRUSTING VAN DE STIHL ZITMAAIER
Dankzij de comfortfuncties van onze grote zitmaaiers maak je het je tijdens het grasmaaien gemakkelijk: Zo kan je de stoel met vering van onze grote zitmaaiers zonder gereedschappen verstellen en optimaal aanpassen aan je lichaamslengte. Als je grote zitgrasmaaier aan het rijden is, wissel je met de speciale 1-pedaalaandrijving spelenderwijs tussen de vooruit- en achteruitversnelling. Bovendien regel je de snelheid traploos met de drukgevoelige gaspedaal. Bij onze topmodellen kan je de snelheid dankzij een cruisecontrol constant houden. Als de grasopvangbox vol is, geeft de inhoudsindicatie een geluidssignaal. Daarna maak je de grasopvangbox heel eenvoudig leeg met een hendel vanuit de cockpit. Bij voertuigen met lcd-display heb je zelfs bij sterk zonlicht alle belangrijke informatie, zoals het niveau in de tank, de oliedruk en veel meer voortdurend in het oog. Door deze onklopbare mengeling van comfort, techniek en kracht worden grote zitmaaiers niet zonder reden de ‘koningsklasse van de grasmaaiers’ genoemd. Je vind zeker het geschikte model, bijvoorbeeld ook zitmaaiers met mulchfunctie.

ACCESSOIRES VOOR STIHL ZITMAAIERS KOPEN
Met onze praktische accessoires kan jij van je STIHL zitmaaier een echt manusje-van-alles maken. Je kan bijvoorbeeld de maaier gemakkelijk ombouwen tot een mulchmaaier met het mulchinzetstuk, zodat je het gras tijdens het maaien kan voorzien van waardevolle biologische meststoffen. En als de sneeuw tijdens de winter straten en opritten blokkeert, maak je van je grote zitmaaier in een handomdraai een sneeuwruimer, met onze sneeuwkettingen en met het sneeuwruimschild. Daarom is een blik op de pagina met accessoires voor zitmaaiers altijd de moeite waard.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: