Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Tuinfrezen

Lees meer

Enig resultaat

Tuinfrezen

TUINFREZEN VOOR HET CULTIVEREN VAN DE ONDERGROND
Met de tuinfrezen van STIHL graaf je je terrein en je perken om in een handomdraai. Om aanplantingen krachtensparend en efficiënt voor te bereiden.

DE STIHL TUINFREES: KRACHTIGE HELPER TIJDENS HET OMGRAVEN
Het omgraven van een bedrijfsoppervlakte is inspannend en tijds intensief. Maar dat werk is noodzakelijk om het te kunnen cultiveren. Grondfrezen horen daarom al lang bij het vaste gereedschap van tuiniers, landbouwers en landschapstuiniers. Of het nu over kleine, grote of onregelmatige oppervlakken gaat: Met een krachtige tuinfrees of motoculteur gaat het loswoelen en keren van de aarde veel vlotter.

MULTITALENT GRONDFREES
Of je nu je eigen salade teelt in een klein perk of op een groot veld verschillende soorten planten verbouwt: de investering in een grondfrees is de moeite waard voor iedereen die met weinig krachtinspanning een gezonde en sterke ondergrond wil krijgen.

Je begint natuurlijk met het ploegen en loswoelen van de aarde, waardoor de zuurstofopname in de ondergrond verhoogt. Maar je kan met onze tuinfrezen ook mulch, humus en compost verwerken en zo voor een vruchtbare teelaarde zorgen. Door de speciale vorm en de plaats van de freessterren bij de STIHL tuinfrezen speel je dat op een bijzonder efficiënte manier klaar.

Wij willen je voor elke ondergrond en elk terrein de meest geschikte machine kunnen aanbieden. Daarom vind je in ons assortiment modellen die verschillen wat betreft het aantal freessterren, het motorvermogen en de freesset. Daardoor heeft STIHL voor elke bodemgesteldheid de juiste benzinetuinfrees.

STIHL TUINFREES: GOED VOOR JE PERKEN EN GOED VOOR JOU
Tuinfrezen moeten niet alleen de ondergrond omgraven, maar ze moeten ook goed te bedienen zijn. Dat wordt mogelijk gemaakt door het uitgekiende antivibratiesysteem, dat in de duwstang van de STIHL tuinfrees geïntegreerd is. Dat zorgt ervoor dat je ook bij langer gebruik krachten- en gewrichtsparend aan het werk blijft. STIHL tuinfrezen hebben naast het antivibratiesysteem ook een compact design en een laag zwaartepunt, waardoor je ze in elke situatie goed kan sturen. De tuinfreesmodellen bieden door hun achteruitversnelling nog extra wendbaarheid en beweeglijkheid in de kleinste ruimtes.

Voor alle tuinfrezen van STIHL geldt: snelheid en vermogen kan je met je duim regelen aan de toerentalregelaar. De draaibare remsteun bepaalt de bodemdiepte van het freesinzetstuk en navigeert gemakkelijk, ook bij scherpe bochten. De wieltjes aan de achterkant, die tijdens het gebruik omhooggeklapt wordt, maken het transport van de machine heel eenvoudig. Praktisch voor de opslag: het in de hoogte verstelbare stuur van de tuinfrees kan volledig omgeklapt worden.

PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR TUINFREZEN
Wij bieden je een breed assortiment accessoires voor tuinfrezen. Daarbij horen onder meer speciale aanbouwcomponenten. Daarmee krijgt je machine meer gewicht, zodat je ook een hard type ondergrond goed aankunt. Ook praktisch: een set ijzeren wielen, waarmee je moeilijke en heuvelachtige terreinen veel gemakkelijker kan bewerken.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: