6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

¡MOW® Robotmaaier

Lees meer

Toont alle 7 resultaten

¡MOW® Robotmaaier

BESPAAR TIJD MET EEN MAAIROBOT VAN STIHL
De kern van elke tuin is de gazon. Maar dat is ook het deel dat het meeste onderhoud nodig heeft en dus de meeste tijd opeist. Met een iMOW® robot grasmaaier kan je je tijd in de toekomst aan iets anders besteden. Want de intelligente tuinhulpjes maaien zelfstandig het gras, omzeilen betrouwbaar obstakels en kunnen zonder problemen hellingen aan van 35 tot 40 procent. Door de accu-aandrijving zorg je milieuvriendelijk voor het onderhoud van je gazon en dat gebeurt zo stil dat je buren niet gestoord worden.
Afhankelijk van wat je nodig hebt vind je in ons assortiment modellen voor kleine gazons en voor grote plantsoenen tot 5000 vierkante meter. Onze robotmaaiers maaien tot 150 minuten aan één stuk en keren om op te laden automatisch terug naar hun dockingstation. De automatische grasmaaiers kunnen dankzij hun intelligente laadsysteem zelf beslissen of ze voor de volgende maaiklus een snelle expresslaadbeurt nodig hebben of niet. Als de accu dan voldoende is opgeladen, doen de kleine krachtpatsers gewoon verder waar ze gestopt waren.
Overigens zijn alle iMOW® robotmaaiers tegelijk ook mulchmaaiers zonder grasopvangbox: Het versnipperde gras belandt gewoon weer op het gazon. Daarbij bemest het de ondergrond en geeft het voedingsstoffen terug. Het gemaaide gras hoeft op die manier niet te worden afgevoerd. Terwijl je je dus lekker ontspant en met andere dingen bezig bent, neemt je iMOW® het volledige gazononderhoud over.

MET DE ROBOTMAAIER VAN STIHL NAAR EEN SLIMME TUIN
Is het niet mooi te zien hoe je gazon vanzelf onderhouden wordt? Om toch altijd de volledige controle over je iMOW® te houden, is er behalve de afneembare bedieningsconsole ook de gratis iMOW® app voor onze robotmaaiers met app besturing. Zo bedien je je grasrobot ook als je niet thuis bent of gewoon vanuit je ligstoel. In de app kan je de maaitijden bepalen, gegevens over de prestaties bekijken, maaischema’s samenstellen op basis van het weerbericht of met de geïntegreerde regensensor vastleggen, bij welke neerslaghoeveelheid de iMOW® maait. Je kan de iMOW® app gratis downloaden in de Google Play Store voor Android en in de Applestore voor iOS-toestellen.
Je hoeft niet absoluut tijdens de bediening rekening te houden met de wind en het weer, want intelligente sensoren zorgen ook bij machines zonder appfunctie ervoor, dat je robotmaaier weer naar het laadstation gaat als het begint te regenen. De stevige afdekkap beschermt de iMOW® betrouwbaar tegen alle weersomstandigheden. Als het slechte weer is overgetrokken, gaat de iMOW® gewoon verder met maaien zoals gepland.
En ook over zaken als veiligheid en bescherming tegen diefstal is goed nagedacht voor de iMOW® robotmaaier: als een iMOW® wordt opgetild, stopt het mes automatisch. Je kan je machine bovendien vergrendelen met een pincode. In geval van verlies helpt de geïntegreerde gps-lokalisering ook om de exacte positie van de machine met de iMOW® app te bepalen.

SMARTHOME BEDIENING VOOR C-MODELLEN
De STIHL iMOW® robotmaaier kan met bepaalde smarthome systemen gecombineerd worden. De C-modellen van de STIHL iMOW® maairobot kunnen zo onafhankelijk van plaats en tijd starten, stoppen of een analyse uitvoeren.

TIPS VOOR DE INSTALLATIE VAN JE ¡MOW® ROBOTMAAIER
Voor de installatie van je robotmaaier heb je een installatiekit nodig waarin ook de begrenzingsdraad zit. Als je het dockingstation opstelt, moet je erop letten dat je het op een effen ondergrond zet. Zo kan de iMOW® robotmaaier altijd veilig binnenkomen. Je legt de begrenzingsdraad het beste waar er geen fysieke grenzen zijn voor de iMOW®: dus bijvoorbeeld aan de overgang naar bloemperken. Je vindt de installatiekits voor terreinen van verschillende omvang samen met nog meer nuttige accessoires voor robotmaaiers.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: