Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Grastrimmers & Bosmaaiers

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

Grastrimmers & Bosmaaiers

DE BESTE KANTEN- EN BOSMAAIERS VOOR MOOI GETRIMDE GRASKANTEN
Als het onkruid wild woekert of onzuivere graskanten het totaalplaatje verstoren, breng je alles snel en betrouwbaar weer in orde met STIHL kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers.

DIT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN STIHL GRASTRIMMERS, KANTENMAAIERS EN BOSMAAIERS
De werking van grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers is heel gelijkaardig: de motor drijft via een as een snel roterend gereedschap aan, dat gras, struiken en weerbarstig struikgewas snoeit. De verschillen zitten vooral in het vermogen van de machines, waardoor er een geschikt model bestaat voor elke toepassing.

VAN GRAS TRIMMEN TOT BOMEN SNOEIEN
Met onze grastrimmers, kantenmaaiers en bosmaaiers kan je niet alleen rondom de woning trimmen, gras maaien en bijknippen, maar je kan ook in de professionele landschaps- en bosverzorging de verwildering effectief een halt toeroepen.
Voor kleine groene percelen zijn de grastrimmers geschikt. Daarmee kun je in je tuin gemakkelijk alle graskanten trimmen, die moeilijk bereikbaar zijn met de grasmaaier. Deze kleine, maar opvallend krachtige machines overtuigen bovendien met hun bijzonder lage gewicht. Je bent eerder op zoek naar iets voor grotere en meer uitdagende klussen? Dan bevelen we je een sterkere STIHL kantenmaaier aan. Met deze machines kan je dankzij de STIHL 2-MIX-motor of STIHL 4-MIX-motor en een hoger vermogen zonder problemen ook grote percelen maaien.
STIHL bosmaaiers zijn de krachtpatsers onder de kantenmaaiers. Ze zijn de eerste keuze voor alle professionele gebruikers. Met de extreem krachtige machines snoei je ook dicht struikgewas in het landschap- en bosonderhoud altijd goed bij, dankzij de messen voor dicht struikgewas of de cirkelzaagbladen. Met een bosmaaier van STIHL heb je dankzij de doordachte ergonomie ook na urenlang werken nog steeds een goed, aangenaam gevoel. Zo leiden stevigheid, vermogen en comfort in de bediening samen tot een uitstekende verwerking. Er zijn bovendien ook krachtige professionele machines ontworpen als ruggedragen bosmaaiers, opdat je ook het werk op moeilijke terreinen gemakkelijk op de schouders neemt en krachtensparend uitvoert.

BENZINE-, ACCU- OF ELEKTRISCHE KANTENMAAIERS?
STIHL benzinekantenmaaiers bestaan in verschillende varianten en voor heel uiteenlopende toepassingen en omgevingen. We beginnen bij instapmachines om kleinere groene percelen te maaien, gaan naar kantenmaaiers om te gebruiken rondom de woning en de tuin en komen terecht bij de bijzonder krachtige en op de rug draagbare bosmaaiers voor het onderhoud van weiden en landschappen. Kort gezegd: Met onze benzinekantenmaaiers kun je zo goed als alles doen, van gras trimmen tot het snoeien van aangeplante bomen. De lichte en snel inzetbare accubosmaaiers zijn het meest geschikt om onkruid te verwijderen in de omgeving van de woning en in geluidsgevoelige omgevingen. Door de combinatie van een sterk motorvermogen, een beperkte geluidsontwikkeling en een gemakkelijke bediening zijn de accukantenmaaiers zowel bij hobbytuiniers als bij professionele landschapsverzorgers graag geziene helpers. Elektrische grastrimmers zijn heel geschikt als er getrimd moet worden en onkruid moet worden verwijderd, zoals ongewenst groen rondom stenen, plantenbakken of bloempotten en aan de graskanten.

ACCESSOIRES VOOR KANTEN- EN BOSMAAIERS KOPEN
Voor alle STIHL kantenmaaiers zijn er geschikte accessoires. Dat begint bij de verschillende maaikoppen, maaidraden, messen en zaagbladen en gaat door naar draaggordels en alles wat nodig is om het maaigarnituur te onderhouden en te slijpen. Dat geldt voor de accukantenmaaier, de elektrische grastrimmer of de benzinebosmaaier.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: