Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

STIHL Tuinmachines

Lees meer

STIHL Tuinmachines

STIHL – AL MEER DAN 90 JAAR PIONIERS OP HET GEBIED VAN INNOVATIEVE MOTORMACHINES EN TUINGEREEDSCHAP
STIHL biedt precies de juiste machines voor de zwaarste taken, niet alleen voor je tuin, maar ook voor landschapsaanleg, landbouw, bosbouw en de bouwsector.
STIHL weet hoe heerlijk het is om buiten te werken, iets wat onze producten weerspiegelen. We richten ons op kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak: al meer dan 90 jaar staan deze waarden centraal bij alles wat we doen bij STIHL. STIHL heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een kleine traditionele machinebouwer tot een multinationale onderneming en marktleider op het gebied van kettingzagen en motormachines. Er is één constante: we zijn nog steeds een familiebedrijf dat mensen de juiste gereedschappen biedt om in harmonie met de natuur te werken met behulp van innovatieve producten die ze kennen en waarderen.
Het onderdeel Technologie geeft je inzicht in de innovatieve productkenmerken van STIHL producten. Technologieën zoals de flexibele STIHL accusystemen, het eenvoudig starten dankzij M-Tronic of de brandstofinjectie voor optimale motorprestaties zijn slechts een paar voorbeelden van hoe STIHL toonaangevend is voor kwaliteit en innovatie in onze sector.

INSPIRATIE EN INSTRUCTIES VOOR JE TUINPROJECTEN
Doe inspiratie op voor doe-het-zelfideeën in onze sectie Advies en inspiratie, waar STIHL je nuttige tips geeft voor gebruik, onderhoud en opslag van tuingereedschap, motormachines en accumachines van STIHL. Of je nu informatie wil over het opladen van lithium-ion-accu’s, de juiste manier om heggen te snoeien, het slijpen van een zaagketting of het installeren van de iMOW® robotmaaier, op onze website vind je met een druk op de knop alle antwoorden op je vragen.

Blader door onze artikelen over tuinonderhoud en ontdek alles wat je moet weten over heggen, gazons, bomen en tuinbedden. We laten je zien hoe je je gazon op de juiste manier maait, je bedden voorbereidt op de winter, je tuin goed bemest en nog veel meer. Laat je tuin het hele jaar door schitteren met onze ontwerpideeën voor lente, zomer, herfst en winter. Onze schoonmaaktips rond je huis en tuin maken het reinigen van terrassen en tuinmeubels én het onderhouden van je buitenruimtes een stuk gemakkelijker voor je.

Gepassioneerde hobbyisten en liefhebbers van tuindecoratie kunnen ook hun hartje ophalen. Met onze eenvoudige doe-het-zelfinstructies maak je binnenkort je eigen decoratieve houten lamp, of misschien geven onze instructies voor het maken van een tuinbank je inspiratie om die huiselijke sfeer naar je buitenruimte door te trekken.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: