Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Titanium Exclusive

Lees meer

Toont alle 5 resultaten

Titanium Exclusive

Het titanium gereedschap van Sneeboer, ter ere van het 100-jarig bestaan in 2013, is een waar kunstwerk in de wereld van tuingereedschap. Deze set is werkelijk uniek en onderscheidt zich door zijn vakmanschap en aandacht voor detail.

De set bevat drie essentiële tuinhandgereedschappen: een verplantschepje, een handvorkje en een schrepel. Wat deze gereedschappen echt bijzonder maakt, is het gebruik van titanium, een zeldzaam en hoogwaardig materiaal. De handvatten zijn vervaardigd van walnoothout, wat niet alleen voor een mooie esthetiek zorgt, maar ook voor een comfortabele grip. Bovendien is elke handgreep voorzien van een messing ring en het gegraveerde Sneeboer-logo, wat een extra vleugje elegantie en authenticiteit toevoegt.

Het geheim van deze set zit hem in de legering van het titanium, die het gereedschap niet alleen duurzaam maakt, maar ook zijn unieke eigenschappen en uitstraling geeft. Elk gereedschap is met de hand gesmeed, gehard en licht opgeschuurd om het oorspronkelijke vakmanschap van de smid te behouden. Het resultaat is een set van hoogwaardige tuinhandgereedschappen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een eerbetoon vormen aan de ambachtelijke traditie van Sneeboer.

Deze titanium set is een waar pronkstuk voor elke tuinier en een eerbetoon aan het vakmanschap en de toewijding van Sneeboer om hoogwaardig tuingereedschap te produceren. Het vertegenwoordigt de perfecte combinatie van traditie en innovatie, wat Sneeboer tot een toonaangevend merk in de wereld van tuinieren heeft gemaakt.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: