Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Naaldhout

Lees meer

Toont alle 17 resultaten

Naaldhout

Verrijk je Tuin met Stijlvolle Bloembakken

Een tuin is pas echt compleet met prachtige bloemen en planten, en daarvoor zijn onze Hillhout bloembakken de perfecte keuze. Met een ruime selectie aan maten en stijlen, is er voor iedere tuin en elke toepassing wel een passende houten bloembak te vinden.

Diverse Maten en Stijlen

De Elan bloembakken vormen de ideale aanvulling op de Elan schutting Excellent en bieden een uitgebreid assortiment. Of je nu op zoek bent naar een terrasbloembak, een grote plantenbak, of een compactere versie, we hebben de juiste bloembak voor jou. Zo kun je naar hartenlust combineren en je tuin geheel naar eigen smaak inrichten.

Duurzame Kwaliteit

Onze bloembakken worden met zorg vervaardigd uit hoogwaardig hout en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze voegen niet alleen schoonheid en kleur toe aan je tuin, maar bieden ook een stevige en duurzame basis voor je favoriete planten en bloemen.

Maak je Tuin Compleet

Creëer een oase van natuurlijke pracht met de stijlvolle bloembakken van Hillhout. Of je nu een klein balkon, een ruime tuin, of iets daartussenin hebt, onze bloembakken voegen charme en elegantie toe aan elke buitenruimte. Geef je tuin de finishing touch die het verdient en geniet van het resultaat!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: