Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Hardhout

Lees meer

Hardhout

Welkom in onze collectie houten plantenbakken. Als je op zoek bent naar een mooie en functionele manier om je tuin, terras of balkon op te fleuren, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze houten plantenbakken voegen niet alleen groen en natuurlijke schoonheid toe aan je buitenruimte, maar ze bieden ook een ideale plek om je favoriete bloemen, planten, kruiden en struiken te laten groeien. Hier vind je een verscheidenheid aan houten plantenbakken die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en de inrichting van je buitenomgeving.

Natuurlijke Schoonheid:

Houten plantenbakken voegen een warme en natuurlijke uitstraling toe aan je tuin. Ze vormen een uitstekende aanvulling op zowel moderne als traditionele buitenruimtes.

Verscheidenheid aan Maten en Vormen:

Onze collectie omvat plantenbakken in diverse maten en vormen. Of je nu op zoek bent naar een compacte plantenbak voor een klein balkon of een ruime plantenbak voor je tuin, we hebben opties die aan je behoeften voldoen.

Duurzaamheid en Weerbestendigheid:

Onze houten plantenbakken zijn vervaardigd met duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen. Ze zijn behandeld om langdurige bescherming te bieden tegen vocht, schimmel en verkleuring.

Creatieve Beplantingsmogelijkheden:

Houten plantenbakken bieden veel ruimte voor creatieve beplanting. Je kunt bloemen, struiken, groenten of kruiden planten, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen buitenparadijs te creëren.

Eenvoudige Verplaatsbaarheid:

De meeste van onze houten plantenbakken zijn licht en gemakkelijk verplaatsbaar. Hierdoor kun je je buitenruimte op elk moment herinrichten.

Verrijk je buitenruimte met de schoonheid en veelzijdigheid van onze houten plantenbakken. Of je nu een beginnende tuinier bent of al jarenlang van tuinieren geniet, deze plantenbakken bieden een ideale manier om je liefde voor groen te uiten en je buitenruimte te verfraaien. Bekijk onze collectie en vind de perfecte houten plantenbak voor jouw behoeften.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: