Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Cortenstaal

Lees meer

Enig resultaat

Cortenstaal

Welkom in onze collectie plantenbakken gemaakt van hoogwaardig cortenstaal. Als je op zoek bent naar stijlvolle en duurzame plantenbakken voor je tuin, terras of binnenruimte, dan ben je hier aan het juiste adres. Cortenstaal staat bekend om zijn unieke roestige uitstraling en uitzonderlijke duurzaamheid. Hier vind je een diverse selectie van plantenbakken gemaakt van dit prachtige materiaal, ontworpen om je buiten- en binnenruimte te verfraaien.

Moderne Elegantie:

Cortenstaal plantenbakken voegen een moderne en elegante uitstraling toe aan je buitenomgeving. De karakteristieke roestige afwerking zorgt voor een unieke en stijlvolle look.

Duurzaam en Weerbestendig:

Cortenstaal is bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid. Deze plantenbakken zijn bestand tegen de elementen en behouden hun schoonheid in uiteenlopende weersomstandigheden.

Veelzijdigheid:

Onze collectie omvat plantenbakken in diverse maten en vormen, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte aanvulling voor je ruimte te kiezen. Of je nu een kleine plantenbak voor op je balkon of een grote bak voor in de tuin zoekt, wij hebben de juiste optie voor jou.

Gemakkelijk Onderhoud:

Cortenstaal vereist minimaal onderhoud. De natuurlijke roestlaag beschermt het staal en elimineert de noodzaak van verdere behandeling.

Creatieve Beplantingsmogelijkheden:

De ruime plantenbakken bieden volop ruimte voor creatieve beplanting. Je kunt bloemen, struiken, groenten of zelfs bomen planten, waardoor je de mogelijkheid hebt om een levendig buitenparadijs te creëren.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: