Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Gardena

Lees meer

Gardena

GARDENA, gevestigd in Ulm (Duitsland), heeft zich gevestigd als het favoriete merk voor tuinverzorging bij miljoenen huiseigenaren en tuinliefhebbers over de hele wereld. Dit is te danken aan het feit dat GARDENA een uitgebreid assortiment biedt van alles wat je nodig hebt voor tuinverzorging. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, gazononderhoud, boom- en struikverzorging, tuingereedschap of bodembewerking, GARDENA heeft het. Vandaag de dag is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met aanwezigheid in meer dan 100 landen over de hele wereld. Emoties spelen een belangrijke rol in het aanspreken van mensen die hun tuin zien als een ‘levende ruimte dicht bij de natuur’, een plek voor welzijn, recreatie en plezier.

Systematisch Succes:
Sinds de oprichting in 1961 is GARDENA binnen enkele decennia uitgegroeid van een kleine handelsonderneming in tuingereedschap tot een wereldwijd gerespecteerde fabrikant van intelligente producten en systemen voor tuinverzorging. De definitieve doorbraak kwam met de introductie van het originele GARDENA-systeem in 1968. Dit concept van het aanbieden van systeemoplossingen werd in de daaropvolgende decennia voortgezet met het GARDENA combisystem (1977), het GARDENA accusysteem V12, het GARDENA Sprinklersysteem en het GARDENA Micro-Drip-System (allemaal in 1990). Het geheim van dit succes is altijd de sterke innovatiekracht van het merk en een consistent verkoop- en marketingbeleid geweest.

Onderdeel van de Husqvarna Group:
Sinds 2007 is GARDENA onderdeel van de Husqvarna Group en is het naast Husqvarna zelf en Flymo een van de toonaangevende mondiale merken voor consumenten.

De GARDENA Tijdlijn:
Het Duitse bedrijf werd opgericht in 1961 door de ondernemers Werner Kress en Eberhard Kastner. In eerste instantie importeerden ze Franse tuingereedschappen. De definitieve doorbraak kwam met de introductie van het originele GARDENA-systeem in 1968. Dankzij de innovatiekracht, merkkwaliteit en de aanzienlijke voordelen voor gebruikers, groeide GARDENA in slechts enkele jaren uit tot een wereldwijd erkende fabrikant van intelligente en gebruiksvriendelijke producten en systemen voor besproeiing en tuinonderhoud. Sinds 2007 maakt het bedrijf deel uit van de Zweedse Husqvarna Group.

Foto van Werner Kress en Eberhard Kastner (1961) – Meer dan 50 jaar geleden begon het succesverhaal.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: