Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Warmte kussens

Lees meer

Warmte kussens

Warmtekussens, zoals de Cosipillows, zijn geweldige metgezellen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze bieden comfort en warmte, waardoor je extra kunt genieten van je tijd, zelfs op koele avonden. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van warmtekussens:

Kenmerken:

Infrarood Warmte Element: Warmtekussens zijn uitgerust met infrarood verwarmingselementen, waardoor ze snel en efficiënt warmte afgeven.

Hoogwaardige Materialen: Ze zijn vaak gemaakt van hoogwaardige stoffen die UV-bestendig, kleurvast en schimmelbestendig zijn, waardoor ze duurzaam en geschikt zijn voor buitengebruik.

Diverse Warmtestanden: Warmtekussens hebben meestal meerdere warmtestanden, zodat je de gewenste temperatuur kunt kiezen voor maximaal comfort.

Milieuvriendelijk: Ze zijn energiezuinig, omdat ze direct warmte aan je lichaam afgeven, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd.

Voordelen:

Comfortabel en Knus: Warmtekussens maken elke plek gezellig en comfortabel, of je nu binnen op de bank zit of buiten in de tuin ontspant.

Energiebesparing: Doordat warmte direct aan het lichaam wordt afgegeven, hoef je de thermostaat binnen niet zo hoog te zetten, wat leidt tot energiebesparing.

Geschikt voor Binnen en Buiten: Je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor je het hele jaar door van warmte en comfort kunt genieten.

Eenvoudig in Gebruik: Met een eenvoudige knopdruk kun je de warmtestand aanpassen, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Warmtekussens zijn de ideale oplossing om warmte toe te voegen aan elke omgeving. Of je nu op zoek bent naar extra warmte tijdens een avond op het terras of gezellige avonden binnen, warmtekussens bieden comfort en warmte wanneer je het nodig hebt.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: