Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Wand heaters

Lees meer

Toont alle 2 resultaten

Wand heaters

Wand Heaters – Efficiënte en Ruimtebesparende Verwarming

Onze wand heaters zijn een innovatieve en ruimtebesparende manier om efficiënte verwarming te bieden in verschillende binnen- en buitenomgevingen. Deze compacte verwarmingstoestellen kunnen aan de muur worden gemonteerd en leveren directe warmte waar dat nodig is. Wand heaters zijn ideaal voor het verwarmen van specifieke gebieden, zoals terrassen, werkruimtes, badkamers en meer.

Belangrijkste Kenmerken van Onze Wand Heaters:

Ruimtebesparend: Wand heaters nemen minimale vloerruimte in beslag, waardoor uw ruimte vrij blijft voor andere toepassingen.
Efficiënte Verwarming: Deze heaters bieden snelle en gerichte warmte, wat resulteert in een effectieve en comfortabele verwarming.
Veelzijdigheid: Onze wand heaters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en ze zijn ideaal voor het verwarmen van specifieke zones.
Stijlvol Ontwerp: Met eigentijdse ontwerpen passen onze wand heaters naadloos in verschillende interieurs en buitenomgevingen.
Gebruiksvriendelijk: Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor u snel kunt genieten van de warmte.
Of u nu een wand heater wilt voor uw terras, badkamer of werkruimte, onze modellen zijn ontworpen om aan uw specifieke verwarmingsbehoeften te voldoen. Met verschillende specificaties zoals vermogen, afmetingen en ontwerpen, kunt u de juiste wand heater kiezen voor uw situatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze wand heaters en om te bepalen welk model het beste bij uw behoeften past. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verwarmingsoplossing.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: