Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Magma

Lees meer

Magma

Een tuinhaard, ook wel terrashaard of tuinkachel genoemd is een staande haard die u kunt gebruiken om lekker warm te blijven in de koele zomeravonden. Natuurlijk kunt u een tuinhaard ook simpelweg gebruiken als gezellig vuurtje voor in de tuin of op het terras.

Wilt u een tuinhaard kopen? Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment van tuinhaarden en bestel direct een mooie tuinhaard. Onze magma tuinhaard is ambachtelijk gemaakt en door de unieke vorm heeft u geen last van rookvorming. Verkrijgbaar in cortenstaal voor een chique look, maar ook in roestvrij staal of zelfs in het zwart.

Doorgaans wordt een tuinhaard dus als kachel gebruikt voor in de tuin of voor een stukje gezelligheid, maar wist u dat u onze stalen terrashaarden ook kunt gebruiken als pizza oven of barbecue? Met onze accessoires tovert u uw tuinhaard gemakkelijk om tot pizza oven.

Hoe plaats ik mijn tuinhaard?
De magma tuinhaard kunt u eigenlijk op elke gewenste plek plaatsen. Het is belangrijk om met een paar dingen rekening te houden voordat u de tuinhaard plaatst. Misschien wel het meest belangrijke is dat u rekening moet houden met de ondergrond. Omdat buitenhaarden erg warm worden raden wij aan om de tuinhaard op een onderplaat neer te zetten of op een stenen ondergrond.

Daarnaast is het belangrijk dat u uw kinderen of huisdieren altijd uit de buurt van de kachel houdt. Uiteraard voor de veiligheid en zodat de haard niet kan omvallen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: