6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Braaimaster

Lees meer

Enig resultaat

Braaimaster

Houtgestookte Buitenhaard met Oven – Geniet van Sfeer en Culinair Genot in Je Tuin

Transformeer je tuin in een oase van sfeer en warmte met onze stijlvolle houtgestookte buitenhaard met oven. Deze buitenhaard combineert het knisperende comfort van een haardvuur met de veelzijdigheid van een oven, waardoor je talloze culinaire avonturen kunt beleven. Hier zijn de hoogtepunten:

Sfeer en Warmte: Laat je betoveren door de dansende vlammen en de aangename warmte van deze buitenhaard. Creëer de perfecte ambiance voor gezellige avonden in de buitenlucht.

Verstelbare Reflector: De regelbare reflector biedt je volledige controle over de oven. Van normale ovengerechten tot extreem hoge temperaturen voor de meest authentieke pizza-ervaring. Hiermee kun je elke culinaire wens vervullen.

Optionele Accessoires: Met optionele accessoires kun je de veelzijdigheid van de oven verder vergroten. Grill sappige steaks, wok je favoriete groenten, en experimenteer met een scala aan heerlijke gerechten die je met gemak kunt bereiden.

De Houtgestookte Buitenhaard met Oven is niet alleen een warmtebron, maar ook een bron van culinair plezier. Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid, en ontdek hoe deze buitenhaard met oven je tuin kan transformeren in een waar paradijs voor warmte, sfeer en lekker eten.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: