Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Tuinhaarden & Oven

Lees meer

Tuinhaarden & Oven

Tuinhaarden, Terrashaarden, Buitenhaarden en Vuurkorven – Creëer Gezelligheid in Uw Buitenruimte

Een tuinhaard wordt op verschillende manieren genoemd, zoals terrashaard, buitenhaard, of vuurhaard, maar in feite verwijzen al deze namen naar hetzelfde: een geweldige manier om uw tuin nog knusser te maken en te genieten van de buitenlucht, zelfs als het wat koeler wordt. Het geluid van knapperend vuur in een terrashaard of buitenhaard roept een gevoel van gezelligheid op, en het kijken naar de vlammen is ontspannend voor velen. Bovendien verspreidt het vuur een zachte gloed die zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. En laten we de warmte niet vergeten die een tuinhaard kan bieden. Genoeg redenen dus om een prachtige tuinhaard aan te schaffen!

Een buitenhaard is niet alleen ideaal in de zomer. Wat dacht u van een sfeervolle kerstborrel in de tuin? Leg een deken neer en steek een mooi vuur aan; gezelligheid gegarandeerd! Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin en terras genieten.

Vuurhaard voor Buiten

Een groot voordeel van een vuurhaard voor buiten ten opzichte van een vuurkorf is de aanwezigheid van een schoorsteen. Hierdoor wordt rook omhoog geleid en heeft u er geen last van wanneer u rondom de vuurhaard zit. Zo kunt u comfortabel van de sfeer en de warmte genieten. Bovendien is een vuurhaard gedeeltelijk afgesloten, waardoor vonken worden tegengehouden en niet buiten de haard kunnen belanden.

Een buitenhaard of vuurhaard heeft bovenop de schoorsteen ook een kapje, waardoor regen er niet in kan komen.

De tuinhaarden in ons assortiment zijn gemaakt van metaal met een zwarte poedercoating die het materiaal beschermt. Als u een vuurhaard buiten laat staan, kan er door weersinvloeden corrosie ontstaan. Als u lang wilt genieten van de tuinhaard, kunt u overwegen om een beschermhoes over de buitenhaard te plaatsen wanneer u deze niet gebruikt. Zorg er natuurlijk wel voor dat u de hoes er pas overheen doet als de haard is afgekoeld.

Vuurkorf Kopen

Als een tuinhaard te groot is, kunt u ook overwegen om een vuurkorf te kopen. Het voordeel van een vuurkorf is dat deze compacter is dan een vuurhaard. Er zit geen schoorsteen op, waardoor u minder ruimte nodig heeft. Dit maakt de vuurkorf ook lichter en gemakkelijker te verplaatsen.

Een ander voordeel van een vuurkorf is dat u het vuur beter kunt zien, omdat de korf aan alle kanten (gedeeltelijk) open is. Dit ziet er gezellig uit en u kunt dus aan alle kanten genieten van de warmte die het vuur verspreidt.

Vuurkorf BBQ

In ons assortiment vindt u verschillende soorten vuurkorven, zoals de wastrommel vuurkorf. Deze heeft de vorm van een wastrommel die ook vaak als vuurkorf wordt gebruikt. Onze vuurkorf Arn heeft dezelfde stoere uitstraling, maar dan net wat chiquer. Een ander voordeel is dat dit een vuurkorf met barbecuefunctie is! Met het meegeleverde rooster kunt u het vuur ook gebruiken om een lekker stuk vlees of groenten te roosteren. Sfeervol en praktisch dus!

Ons vuurkorfmodel Olan is ook een vuurkorf met barbecuefunctie en heeft een strakkere vorm. Bovendien heeft deze ronde vuurkorf een onderplaat die ervoor zorgt dat de ondergrond schoon blijft. Ook vuurkorf Guss heeft zo’n onderplaat en is een aanrader als u op zoek bent naar een elegante vuurkorf die er tegelijkertijd robuust uitziet.

Andere Tuinaccessoires

Wilt u uw tuin nog mooier maken? Bekijk dan ook onze andere tuinaccessoires, zoals sfeervolle tuinverlichting en prachtige tuinmeubelen. Met houten plantenbakken en een container ombouw maakt u het geheel af. Heeft u kinderen? Dan hebben we ook een mooi assortiment met robuuste houten speeltoestellen en zandbakken.

Meer Weten?

Heeft u vragen over een tuinhaard, vuurkorf of een van onze andere producten? Aarzel niet om uw vragen te stellen aan onze medewerkers. We helpen u graag om de juiste keuze te maken!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: