Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Dakdoorvoerset

Lees meer

Enig resultaat

Dakdoorvoerset

Welkom bij Jumbowood, dé plek waar je alles kunt vinden voor het verwarmen van je huis en het installeren van een compleet dakdoorvoerset en rookkanaal. Of je nu op zoek bent naar kwalitatieve materialen voor je nieuwe houtkachel, open haard of pelletkachel, wij hebben alles wat je nodig hebt om je verwarmingssysteem soepel te laten draaien en je huis comfortabel en gezellig te houden.

Onze Producten:

Dakdoorvoersets: Bij Jumbowood begrijpen we het belang van een veilige en efficiënte rookgasafvoer. Onze dakdoorvoersets zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat rookgassen op de juiste manier worden afgevoerd, zonder lekkages of andere problemen. We bieden een breed scala aan dakdoorvoersets die geschikt zijn voor verschillende soorten daken en dakbedekkingen. Of je nu een plat dak, schuin dak of rieten dak hebt, we hebben de juiste oplossing voor jou.

Rookkanalen: Een goed rookkanaal is essentieel voor een optimale verbranding en veiligheid. Onze rookkanalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan alle wettelijke normen en voorschriften. Ze zijn beschikbaar in verschillende diameters en lengtes, zodat je het juiste rookkanaal kunt kiezen dat past bij je verwarmingstoestel en de locatie in je huis.

Isolatiematerialen: Een goed geïsoleerd rookkanaal zorgt voor een betere trek en voorkomt condensvorming. Bij Jumbowood bieden we isolatiematerialen die speciaal zijn ontworpen voor rookkanalen. Deze materialen helpen de warmte vast te houden en dragen bij aan een efficiënte verwarming.

Accessoires: Naast dakdoorvoersets en rookkanalen bieden we een breed scala aan accessoires en onderdelen om je verwarmingssysteem te optimaliseren. Dit omvat regenkappen, trekkappen, wanddoorvoeren, beugels en nog veel meer.

Waarom Kiezen voor Jumbowood:

Kwaliteit: We streven ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Onze dakdoorvoersets, rookkanalen en accessoires zijn duurzaam en betrouwbaar.

Deskundig Advies: Ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten en het beantwoorden van al je vragen.

Snelle Levering: We begrijpen dat je je verwarmingssysteem snel operationeel wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering.

Klanttevredenheid: Bij Jumbowood staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om aan al je verwarmingsbehoeften te voldoen en een uitstekende service te bieden.

Kies Jumbowood voor al je behoeften op het gebied van dakdoorvoersets en rookkanalen. Vertrouw op onze expertise en hoogwaardige producten om je huis warm en gezellig te houden. Bekijk ons assortiment en plaats vandaag nog je bestelling.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: