Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Speeltoestellen

Lees meer

Speeltoestellen

Ontdek Onze Speeltoestellen voor Onbeperkt Plezier

Bij Jumbowood hebben we een passie voor spelen en willen we kinderen helpen om actief te zijn, hun verbeelding te prikkelen en plezier te hebben in de buitenlucht. Onze collectie speeltoestellen is ontworpen met veiligheid, avontuur en creativiteit in gedachten, en biedt de perfecte speelomgeving voor kinderen van alle leeftijden.

Waarom Kiezen voor Onze Speeltoestellen?

  1. Veiligheid Voorop: We begrijpen dat veiligheid de hoogste prioriteit is. Onze speeltoestellen zijn ontworpen en vervaardigd met strenge veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hart kunnen toekijken terwijl hun kinderen spelen.
  2. Duurzaam en Kindvriendelijk: We gebruiken duurzame materialen om speeltoestellen te creëren die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen de elementen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.
  3. Diverse Speelmogelijkheden: Onze collectie omvat een breed scala aan speeltoestellen, van schommels en klimrekken tot glijbanen en speelhuizen. Er is voor elk kind iets te ontdekken en te beleven.
  4. Verbeelding en Creativiteit: Onze speeltoestellen dienen als platforms voor kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten. Ze kunnen zich voorstellen dat ze piraten zijn, prinsessen, ontdekkingsreizigers en nog veel meer.
  5. Fysieke Activiteit en Ontwikkeling: Actief spelen is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Onze speeltoestellen moedigen klimmen, schommelen, glijden en avontuurlijk ontdekken aan.

Ontdek Ons Assortiment

Bij Jumbowood vindt u een uitgebreide collectie speeltoestellen die passen bij elke speelruimte en leeftijdsgroep. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige schommelset voor uw achtertuin of een avontuurlijke speeltoren voor een speelplaats, wij hebben het allemaal.

Maatwerk en Advies

We begrijpen dat elk gezin en elke locatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties, zodat u de speeltoestellen kunt creëren die perfect aansluiten bij uw wensen en ruimte.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: