Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Schommels

Lees meer

Schommels

Schommels – De Vreugde van Buitenspelen

Schommels zijn een tijdloos symbool van jeugdig plezier en avontuur in de buitenlucht. Bij Jumbowood begrijpen we de magie van schommelen en bieden we een uitgebreide collectie schommels die zijn ontworpen voor veiligheid, plezier en het stimuleren van de verbeelding van kinderen.

Waarom Kiezen voor Onze Schommels?

  1. Veiligheid Voorop: Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Onze schommels zijn ontworpen met zorgvuldig geplaatste veiligheidsvoorzieningen, stevige constructie en materialen van topkwaliteit om kinderen te beschermen terwijl ze van het schommelen genieten.
  2. Duurzaamheid: Onze schommels zijn gebouwd om jarenlang plezier te bieden. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen weersinvloeden, zodat ze er seizoen na seizoen goed uitzien en blijven functioneren.
  3. Variatie en Keuze: Onze collectie omvat een breed scala aan schommels, waaronder klassieke schommels, nestschommels, bandschommels en meer. U kunt kiezen welke schommel het beste bij uw tuin en de voorkeur van uw kind past.
  4. Verbeelding en Sociale Interactie: Schommels moedigen kinderen aan om hun verbeelding te gebruiken en sociale interactie te bevorderen. Ze kunnen wilde avonturen beleven, vrienden uitnodigen om samen te schommelen en leren over evenwicht en coördinatie.
  5. Buitenplezier: Buitenspelen is essentieel voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Onze schommels bieden een leuke en gezonde manier om de frisse lucht op te snuiven en fysieke activiteit te omarmen.

Ontdek Onze Collectie

Bij Jumbowood vindt u schommels voor alle leeftijden en smaken. Of u nu een eenvoudige schommelset voor uw achtertuin wilt of een op maat gemaakte schommeloplossing voor een speeltuin, wij hebben wat u zoekt.

Laat uw kinderen genieten van de vreugde van buitenspelen en voeg een schommel toe aan uw tuin. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte schommel te vinden voor uw speelruimte.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: