6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Berg Toys

Lees meer

Berg Toys

Waarom zou u een BERG skelter kopen? Skelteren is niet alleen ontzettend leuk, maar het biedt ook talloze voordelen voor kinderen van alle leeftijden. BERG begrijpt dat elke leeftijdsgroep zijn eigen behoeften en uitdagingen heeft, en daarom hebben ze skelters ontwikkeld die perfect aansluiten op deze verschillende leeftijdsgroepen. Maar dat is nog niet alles.

Afgestemd op de Omgeving: Iedere skelter van BERG is niet alleen ontworpen met het oog op leeftijd, maar ook met betrekking tot de omgeving waarin deze wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, als uw kind wil racen over de straten, is er een raceskelter ontworpen voor snelheid en wendbaarheid. Als uw kleintje droomt van avonturen op de boerderij, biedt de FARM-serie skelters die perfect bij die omgeving passen. Dit betekent dat ongeacht waar uw kind speelt, er altijd een geschikte BERG skelter is.

Passend voor Ieder Kind: Bij BERG begrijpen we dat elk kind uniek is, met zijn eigen interesses en behoeften. Daarom bieden we een breed scala aan skelters, van beginners tot gevorderden. Of uw kind nu op zoek is naar een ontspannen ritje door de buurt of een spannende race met vrienden, er is een BERG skelter die aan die wensen voldoet.

Kwaliteit en Veiligheid: BERG skelters worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en streng gecontroleerde productieprocessen. Veiligheid staat altijd voorop, en we zorgen ervoor dat elke skelter voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Kortom, met een BERG skelter investeert u in het plezier, de ontwikkeling en de veiligheid van uw kinderen. Geef ze de kans om de wereld te verkennen en plezier te beleven in een skelter die speciaal voor hen is ontworpen. Een BERG skelter is niet zomaar een skelter; het is een avontuur op wielen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: