6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Kinderen spelen

Lees meer

Kinderen spelen

Welkom in de Wereld van Spelen

Bij Jumbowood begrijpen we het belang van spelen in de ontwikkeling van kinderen en het plezier dat het brengt. Onze toewijding aan spelen is de kern van alles wat we doen. We bieden een breed scala aan producten en diensten die ontworpen zijn om het plezier en de voordelen van spelen te omarmen.

Waarom Spelen Zo Belangrijk Is

Spelen is niet alleen leuk, maar het is ook essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Het stelt kinderen in staat om hun verbeelding te gebruiken, hun fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen, en belangrijke lessen te leren over teamwork, creativiteit en probleemoplossing.

Onze Producten en Diensten

  • Kinderspeeltoestellen: Ontdek onze uitgebreide collectie kinderspeeltoestellen, variërend van schommels tot klimrekken. Ze zijn ontworpen met veiligheid, duurzaamheid en plezier in gedachten.
  • Kinderspeelhuisjes: Laat kinderen hun eigen ruimte creëren voor avontuur en verbeelding met onze kinderspeelhuisjes. Beschikbaar in diverse stijlen en maten.
  • Buitenspellen: We bieden een selectie buitenspellen die kinderen en gezinnen samenbrengen voor urenlang plezier.
  • Educatieve Speelproducten: Leerzame spelletjes en speelgoed die de geest van kinderen stimuleren terwijl ze zich vermaken.

Onze Belofte

Bij Jumbowood is spelen meer dan alleen entertainment; het is een levensstijl. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die de groei, ontwikkeling en vreugde van kinderen bevorderen. We zijn er trots op om bij te dragen aan de prachtige reis van spelen en nodigen u uit om de wereld van spelen met ons te ontdekken.

Of u nu op zoek bent naar het perfecte speeltoestel voor uw achtertuin, een gezellig kinderspeelhuisje of educatief speelgoed, bij Jumbowood hebben we alles wat u nodig heeft om spelen nog leuker te maken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw speelavontuur te verrijken.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: