Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Fraaii Steel & Oak

Lees meer

Fraaii Steel & Oak

Ontdek onze prachtige keukens, waarbij de warme, natuurlijke uitstraling van eikenhout harmonieus samensmelt met het moderne en stoere karakter van staal. Deze unieke combinatie van materialen creëert een tijdloze en eigentijdse keukenomgeving die zowel functioneel als esthetisch verbluffend is.

Eikenhout en Staal: Een Perfecte Combinatie

Onze keukens van eikenhout en staal belichamen de perfecte synergie tussen traditionele ambacht en eigentijds design. Het eikenhout geeft een gevoel van warmte en authenticiteit aan de keuken, terwijl het stalen frame een strak en industrieel element toevoegt. Samen vormen ze een harmonieus geheel dat de zintuigen prikkelt en functionaliteit biedt voor dagelijks koken en samenzijn.

Kenmerken van Onze Keukens

Duurzaamheid: Eikenhout is bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur, waardoor onze keukens een investering zijn die generaties meegaat. Het staal in het frame voegt stevigheid en stabiliteit toe aan de constructie.

Warmte en Elegantie: Het rijke eikenhout brengt warmte en elegantie in de keuken. De natuurlijke nerf en warme tinten van het hout creëren een uitnodigende sfeer.

Modern Industrieel: Het stalen frame en details voegen een moderne, industriële esthetiek toe aan de keuken. Het strakke ontwerp en de krachtige lijnen geven een eigentijds gevoel.

Maatwerk: Onze keukens worden op maat gemaakt om aan al jouw wensen te voldoen. Van de indeling van de kasten tot de keuze van het hout en de afwerking, we streven ernaar om een keuken te creëren die perfect past bij jouw levensstijl.

Functionaliteit: Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn onze keukens ontworpen met het oog op functionaliteit. Slimme opbergoplossingen en ergonomisch design maken koken en organiseren een plezier.

Een Keuken voor het Leven

Met een keuken van eikenhout en staal investeer je niet alleen in een functionele keuken, maar ook in een tijdloze ruimte waarin herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Het is de plek waar familie en vrienden samenkomen, waar culinaire avonturen beginnen, en waar de schoonheid van natuurlijke materialen wordt gecombineerd met modern design.

Laat ons je helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken, waar de kracht van staal en de warmte van eikenhout samenkomen om een meesterwerk te creëren dat generaties lang zal blijven inspireren.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: