Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Fraaii Modulair

Lees meer

Enig resultaat

Fraaii Modulair

Stel nu zelf je droom-buitenkeuken samen! Heb je altijd al gedroomd van een eigen buitenkeuken waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden voor je gezin en vrienden? Of wil je je tuin omtoveren tot de ultieme plek voor vermaak tijdens warme zomerdagen? Dan is het tijd om die droom werkelijkheid te maken met een Fraaii Modulaire Buitenkeuken!

Met behulp van onze configurator kun je eenvoudig je eigen buitenkeuken samenstellen. De Fraaii Modulaire buitenkeukens zijn verkrijgbaar in een rechte- of hoekopstelling. Kies uit een uitgebreide selectie duurzame materialen, kleuren en accessoires. Onze buitenkeukens worden gemaakt van kwalitatieve materialen die bestemd zijn voor buitengebruik, zoals duurzame houtsoorten die minimaal 20 jaar meegaan. Het stalen frame zorgt voor een solide basis en is voorzien van een hoogwaardige coating, zodat je jarenlang kunt genieten van je buitenkeuken.

Met onze innovatieve configurator kun je niet alleen je droomkeuken samenstellen, maar deze ook in je eigen tuin plaatsen met behulp van Augmented Reality. Zo krijg je direct een beeld van hoe de buitenkeuken eruit zal zien en of deze aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat je snel wilt genieten van je nieuwe buitenkeuken. Daarom hebben we een efficiënte productie- en leveringsprocedure die ervoor zorgt dat je samengestelde keuken binnen 3 tot 4 weken bij je thuis wordt afgeleverd.

Ons composiet werkblad is ideaal voor buitentoepassingen. Het is een duurzaam en onderhoudsarm materiaal bestaande uit een mengsel van houtvezels en kunststof. Het biedt drie elegante kleuren: Beach Black, Noblesse Gold en Cava Cloud. Composiet is water- en vochtbestendig, waardoor het niet zal rotten of uitzetten zoals hout. Het is ook vlek- en verkleuringsbestendig en kan eenvoudig worden gereinigd met water en zeep. Kies voor de voordelen van composiet ten opzichte van traditionele houten materialen!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: