Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Flare Grills

Lees meer

Flare Grills

OGENBLIKKEN VAN SAMENKOMST

De mens is van nature een sociaal wezen, en dat is altijd al zo geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis. Onze verre voorouders kwamen samen rond het knapperende vuur om verhalen te delen. Tegenwoordig zijn er ontelbare manieren om met elkaar te communiceren; we dragen dagelijks kleine apparaten bij ons waarmee we contact kunnen leggen met mensen over de hele wereld. Maar ervaren we echt een gevoel van verbondenheid? Dit gevoel van samenzijn lijkt vaak alleen te ontstaan tijdens maaltijden, bij een drankje of bij het knisperende vuur.

Grillen is veel meer dan simpelweg snel een stuk vlees bereiden. Het is een kwestie van een vuur ontsteken, luisteren naar het knisperende geluid, en geduldig zijn. Het draait om samenkomst rond een vuur, gezamenlijk heerlijke smaken ontdekken en eer betuigen aan onze passie voor het grillen.

“VOOR ALLE SEIZOENEN”
Wat maakt de Flare zo onweerstaanbaar? Wij schrijven dit toe aan zijn unieke eenvoud, veelzijdigheid en prachtige design. Tezamen creëren deze elementen een geheel nieuwe manier om buiten te koken en je gasten te vermaken. De veelzijdigheid van de Flare komt tot uiting in het brede scala aan gerechten dat ermee kan worden bereid. In Spanje wordt de Flare gebruikt om gigantische pannen overheerlijke paella te bereiden. In Zwitserland verzamelen mensen zich na een dag skiën rond de Flare voor een glas dampende glühwein. De Flare past zich aan aan alle situaties en brengt mensen samen rond het vuur, ongeacht het seizoen.

Wat zijn de voordelen van Flare :
1 Grillen op 3 hoogte’s door te draaien onderstel.
2 As opvang bak om de grill makelijk schoon te houden.
3 Rook afvoer pijp zeer eenvoudig te plaatsen tijdens het grillen.
4 Door de Eiken bescherming geen brandwonden en na het grillen de plaat makkelijk verwijderen om over te gaan op open vuurplaats.

Filter

Recentelijk bekeken

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: