Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Cabin Serie

Lees meer

Cabin Serie

CABIN SERIE

De Cabin serie kenmerkt zich door zijn speelse karakter. Met de mogelijkheid om een betonnen buitenkeuken te creëren van 200 cm of 350 cm breed, biedt het talloze mogelijkheden. De slim uitgedachte verhoudingen van de elementen, in combinatie met de ‘cabins’, robuuste stalen opbergvakken die op verschillende plaatsen kunnen worden geïntegreerd, maken het tot een gepersonaliseerde buitenkeuken.

In de Cabin serie maken we gebruik van dezelfde U-vormige betonelementen als in de Wallo serie, maar hier voegen we stalen opbergvakken toe. Deze ‘cabins’ bieden veelzijdige opbergruimte voor allerlei items, van houtblokken voor een stoere uitstraling tot een eikenhouten wijnrek. Er zijn diverse inbouw- en combinatiemogelijkheden beschikbaar. Denk hierbij aan het integreren van verschillende barbecues zoals de Big Green Egg, Napoleon of de Alfa pizzaoven. Ook een spoelbak met kraan behoort tot de mogelijkheden, evenals het inbouwen van stopcontacten.

SPECIAL SERIE

Stel, je hebt specifieke wensen. Je tuin is uniek, en je wilt een betonnen buitenkeuken op een bijzondere locatie plaatsen, wellicht in een afwijkende vorm. Misschien heb je al bepaalde producten die je graag in de keuken wilt integreren. Samen kunnen we aan de slag om nieuwe inzichten en ideeën te ontwikkelen die perfect aansluiten op jouw behoeften. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

MOBIELE BETONNEN BUITENKEUKENS

Als jouw buitenkeuken geen vaste plek krijgt, dan biedt onze mobiele buitenkeuken de perfecte oplossing. Deze zijn speciaal ontworpen om verplaatsbaar te zijn, maar behouden toch het stoere uiterlijk van een betonnen meubel.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: