Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

NewTechWood

Laat je inspireren met de Newtechwood bij Jumbowood

Ontdek de revolutie in buitenruimte-design met NewTechWood, hét toonaangevende merk in innovatieve composietmaterialen. Creëer een luxueuze en duurzame buitenomgeving met onze geavanceerde terrasplanken, gevelbekleding en meer. Ontdek nu!

Tijdloze Schoonheid, Langdurige Prestaties

Geniet van de natuurlijke uitstraling van hout zonder compromissen te sluiten op het gebied van duurzaamheid. Onze composietmaterialen bieden een tijdloze esthetiek en langdurige prestaties, waardoor je buitenruimte een oase van schoonheid wordt.

Innovatieve Bescherming

Dankzij NewTechWood UltraShield-technologie ben je verzekerd van een extra beschermende buitenlaag. Vergeet vlekken, verkleuring en beschadigingen door de elementen; jouw buitenruimte blijft als nieuw.

Upgrade jouw levensstijl met NewTechWood en geniet van een buitenomgeving die niet alleen indruk maakt op het eerste gezicht, maar ook blijvende indrukken achterlaat. Beleef de luxe van duurzaamheid. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden op onze officiële website en maak jouw buitenruimte onvergetelijk.

Milieuvriendelijkheid zonder Compromissen

Kies voor duurzaamheid zonder in te boeten aan milieubewustzijn. We gebruiken gerecyclede materialen en implementeren duurzame productiepraktijken om een ecologisch verantwoord product te leveren dat je met trots kunt bezitten.

Veilig betalen met: