Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Max & Luuk

Voor de jongste Max & Luuk collectie hebben we ons laten inspireren door het creëren van een perfecte match met de weelderige natuur in de tuin. De nieuwste trends zijn zorgvuldig en doordacht vertaald naar een even sprankelend als aantrekkelijk beeld. Met een no-nonsense uitstraling. Net zoals Max en Luuk die hebben. Maak kennis met Max & Luuk en identificeer u een beetje met de trots van een ouder…

 

Max & Luuk: Jouw Oase van Tuinplezier

Met Max & Luuk kun je optimaal van je tuin genieten. Een tuin bij je huis, wat een genot! Of het nu voor tuinieren, luieren, dineren of pronken is, een tuin biedt veel mogelijkheden. Een patio in je tuin is als een buitenkamer waar je kunt ontsnappen aan de drukte en eindeloos kunt ontspannen. Zodra de eerste zonnestralen na de winter tevoorschijn komen, lokt de buitenlucht! Max & Luuk heeft geprobeerd dit gevoel vast te leggen in hun collectie: het gevoel van vrijheid, genot en zorgeloosheid. Of ze daarin zijn geslaagd? Dat mag je zelf beoordelen.

 

Geïnspireerd door Zorgeloze Ontspanning

Voor Max & Luuk hebben we het gevoel van zorgeloosheid en ontspanning vastgelegd in onze nieuwste collectie, met elementen die een frisse uitstraling en unieke stijl dragen. Bij het samenstellen van de nieuwste buitenmeubelen waren mijn zoons opnieuw een belangrijke inspiratiebron: Max en Luuk.

Over Max & Luuk

Hun namen waren de inspiratie voor het gelijknamige merk, en naarmate de jaren verstreken, is het merk met hen meegegroeid. De luchtige, vrolijke eerste collectie paste perfect bij de verkennende fase van mijn zoons. Naarmate ze ouder werden, heeft de uitstraling van het merk zich gevormd naar hun levensfases. Nu is Max & Luuk uitgegroeid tot een volwassen, stijlvolle en hoogwaardige collectie tuinmeubelen. De gelaagdheid van de afgelopen jaren zie ik weerspiegeld in mijn zoons en dat vervult me met trots wanneer ik naar onze collecties kijk; zo met elkaar verweven en toch elk met een eigen karakter.

Veilig betalen met: