Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

LEGO

De naam ‘LEGO’ is een afkorting van de twee Deense woorden ‘leg godt’, wat ‘goed spelen’ betekent. Het is onze naam en ons ideaal.

De LEGO Groep werd in 1932 opgericht door Ole Kirk Kristiansen. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en is nu eigendom van Kjeld Kirk Kristiansen, een kleinkind van de oprichter.

Fantasie

Vrij spel is de manier waarop kinderen hun fantasie ontwikkelen – de basis voor creativiteit. Nieuwsgierigheid vraagt ​​WAAROM en bedenkt mogelijke verklaringen. Speelsheid vraagt ​​WAT ALS en stelt zich voor hoe het gewone buitengewoon wordt, fantasie of fictie. Dromen ervan is een eerste stap om het te doen.

Creativiteit

Creativiteit is het vermogen om met ideeën te komen die nieuw, verrassend en waardevol zijn – en het is een essentiële vaardigheid van de 21e eeuw. Systematische creativiteit is een bijzondere vorm van creativiteit die logica en redenering combineert met speelsheid en verbeeldingskracht.

Plezier

Plezier is samen actief zijn, de spanning van een avontuur, het vrolijke enthousiasme van kinderen en het plezier om zowel jezelf als anderen te verrassen met wat je kunt doen of creëren. Plezier is het geluk dat we ervaren als we ons volledig bezighouden met iets dat beheersing vereist, als onze capaciteiten in balans zijn met de uitdaging die voor ons ligt en we vooruitgang boeken in de richting van een doel.

Veilig betalen met: