Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Klippan

Wij houden van wol, het is milieuvriendelijk, duurzaam en biologisch afbreekbaar. In onze bijzondere collectie dekens en plaids vind je alle soorten wol van lokale Zweedse wol tot gerecyclede wol en biologische wol. Bekijk hier de schitterende comfortabele en duurzame Klippan collectie.

Klippan geeft veel om duurzaamheid en dierenwelzijn

Productie

Er worden geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit en de afgelopen jaren heeft Klippan zich geconcetreerd op het zo millieuvriendelijk mogelijk maken van de producten, en met succes!!
– Het energieverbruik is de afgelopen 5 jaar gedaald met 50% en de plastic verpakkingen zijn nu biologisch afbreekbaar.
– Er worden plaids van recycled wool geproduceerd waardoor de afval erg is afgenomen

Als het gaat om duurzaamheid en warmte gaat er niets boven pure wol en katoen, alleen de fijnste wollen en katoenen vezels worden gebruikt in de  producten.
De lamswol komt uit New Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele “farms” waar de dieren zijn opgegroeid. De schapen worden niet middels de mulesing methode geschoren en de wol is vrij van chemicaliën gewassenen er is geen bleekmiddel gebruikt.

De collectie

De Klippan collectie biedt warme, duurzame dekens en plaids van fijne wol en katoen, meestal met het eco-keurmerk voor milieubewustheid. Biologische katoen, zachter en vrij van pesticiden en chemicaliën, bevordert veilige werkomstandigheden. Eco-wol uit Nieuw-Zeeland wordt met minder bestrijdingsmiddelen geproduceerd, gecontroleerd door onafhankelijke laboratoria. Dierenwelzijn is een prioriteit, met wol van boerderijen zonder mulesing, zonder chemische stoffen in gewassen of voedsel, en zonder antibiotica tijdens het fokken.

Relatiegeschenken

Verras uw collega, uw medewerkers en zakelijke relatie met een mooi Klippan Plaid. Een Klippan plaid of deken is warmte & duurzaamheid in 1 geschenk! U kunt bij ons het hele jaar door een duurzaam relatiegeschenk uitzoeken en rond de feestdagen is het extra fijn om elkaar een mooi geschenk te geven.

Kies uit de uitgebreide collectie of laat uw relatie zelf kiezen, er zijn plaids voor elk interieur.

Veilig betalen met: