Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Kapschuur Jumbo 305cm diep

Lees meer

Toont alle 4 resultaten

Kapschuur Jumbo 305cm diep

De Douglas houten kapschuur Jumbo is een eigen ontwerp van Jumbowood. Deze kapschuur kenmerkt zich aan de hoge achterwand waardoor er binnen de gehele kapschuur genoeg hoogte is om te staan. De ruim opgezette Douglas kapschuur Jumbo is standaard leverbaar in de maten 305x505cm, 425x605cm en 425x705cm.

Natuurlijk kan de kapschuur Jumbo ook naar wens op maat gemaakt worden. Vraag hier meteen uw offerte aan.

Een kapschuur is een eeuwen oud bouwwerk die je vroeger en nu nog steeds bij boerderijen treft. Deze wordt gebruikt om de trekkers en gereedschap in te stallen maar ook voor bijvoorbeeld de opslag van het hooi.
Tegenwoordig is een kapschuur/overkapping niet meer uit de tuin weg te denken. 4 seizoenen in de tuin genieten, wie wil dat nu niet? Zomers lekker buiten in de koele schaduw koken op de buitenkeuken, in de lente en nazomer lekker zitten bij de houtkachel die ook in de kapschuur geplaatst kan worden en in de winter is er ook een mogelijkheid om de kapschuur geheel af te sluiten zodat de warmte binnen blijft.

Een Douglas kapschuur Jumbo sluit precies op de trend van nu aan: Het buitenleven.

Jumbowood doet veel aan maatwerk kapschuren. Vanzelfsprekend voor ons is hoe groter de kapschuur, hoe duurder de prijs en hoe kleiner de kapschuur, hoe lager de prijs. Jumbowood kapschuren zijn in elk gewenste maat leverbaar vraag hiervoor de prijs aan per e-mail info@jumbowood.nl
Vraag hier uw offerte aan!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: