Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Kapschuur met berging

Bij Jumbowood vindt u een ruim assortiment kapschuren. Kapschuren van de mooiste materialen, in vele soorten en maten. Zo verkopen wij onder andere kapschuren met berging, waarmee u uw overkapping ook multifunctioneler maakt.

Lees meer

Kapschuur met berging

Met een mooie overkapping voegt u veel waarde toe aan uw woonomgeving. In plaats van dat u op regenachtige dagen verlangend voor het raam staat te wachten tot het droog wordt, neemt u gewoon lekker onder de overkapping plaats. Die biedt niet alleen maar een droge plek, maar is daarbij ook nog eens een echte aanwinst voor uw tuin. Jumbowood heeft verschillende soorten kapschuren voor u op voorraad. Een van onze populairste opties is de kapschuur met berging. U heeft dan namelijk ook nog eens extra bergruimte in uw tuin. Een veilige plek waar u spullen op kunt slaan, een auto neer kunt zetten of zelfs extra leefruimte kunt creëren. Maar die extra berging kan natuurlijk ook dienst doen als werkruimte, studio of atelier. Zo heeft u een rustige plek waar u ongestoord aan de slag kan gaan.

Uw nieuwe overkapping helemaal op maat gemaakt

Heeft u de keuze gemaakt om een kapschuur met berging in uw tuin te laten zetten? Dan bent u bij Jumbowood aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment, in verschillende uitvoeringen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld de Zadeldak XL, die voorzien is van een ruime berging. Deze kapschuur is bij ons te krijgen in meerdere verschillende formaten. Kies voor een bescheiden tuin voor een uitvoering van 415×440 cm, of ga voor de Zadeldak XL van 1100×440 cm als u meer ruimte tot uw beschikking heeft. Overigens is het bij ons ook mogelijk om deze zadeldak in andere maten te bestellen. Wij kunnen elke kapschuur geheel voor u op maat maken. U heeft hierna de keuze om uw nieuwe overkapping met berging als bouwpakket te laten leveren, of deze door ons neer te laten zetten. We willen hier graag wel bij vermelden dat onze bouwpakketten door handige klussers zonder problemen in elkaar te zetten zijn!

Wilt u meer weten over onze kapschuren met berging?

Heeft u na het lezen van bovenstaande tekst interesse gekregen om zelf ook een overkapping in uw tuin neer te zetten? Wellicht heeft u hier dan nog wat vragen over. Deze kunt u natuurlijk altijd aan ons stellen. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op. We gaan dan samen met u bekijken hoe wij uw wensen uit gaan laten komen. Onze kapschuren met berging een keer in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk ook. We hebben in onze showroom een groot aantal voorbeelden voor u bij elkaar staan. Zo krijgt u een goede indruk van wat u allemaal mag verwachten als u bij ons een overkapping bestelt. U kunt bij ons ook online een 3D-tekening maken, waarmee u meteen ziet hoe die kapschuur met berging er uit komt te zien.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: