Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Kapschuur met berging

Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond

Kapschuur met berging

De ideale combinatie

Een kapschuur met berging biedt u ‘the best of both worlds’. In één klap creëert u een plek waar u heerlijk beschut kunt zitten tijdens alle weersomstandigheden, maar ook een veilige opslag voor uw spullen. Denk bijvoorbeeld aan een garage voor uw auto of tuingereedschappen. Of maak van de berging juist een binnenruimte die u kunt gebruiken als atelier. Met een kapschuur met berging kunt u alle kanten op.

Kwaliteitskapschuren van Jumbowood

De kapschuren met berging van Jumbowood zijn gebouwd om lang mee te gaan. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een lange levensduur en tevens een luxe uitstraling. We bouwen bijna iedere kapschuur in onze eigen fabriek en leveren ze door heel Nederland.

Maatwerk nodig? Geen probleem!

Heeft u speciale wensen voor uw kapschuur met berging? Dat is voor het team van Jumbowood geen enkel probleem! We bouwen met veel plezier de kapschuur van uw dromen. Leg ons uw wensen voor en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze kapschuren met berging of wilt u advies? De adviseurs van Jumbowood helpen graag. Ze kunnen speciaal voor u een 3D-tekening maken, waarin ze al uw wensen verwerken. Zo realiseren we samen de kapschuur met berging die precies aansluit op uw behoeften. Neem contact op via de buttons hieronder.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl