Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Kapschuur Grand North

Lees meer

Kapschuur Grand North

Bent u op zoek naar een kapschuur met een mooie klassieke uitstraling? Dan is kapschuur Grand North echt iets voor u. Deze luxe kapschuur heeft een zij- en achterwand van douglas Zweeds rabat en kan tegen een meerprijs uitgevoerd worden met een berging. Onder kapschuur Grand North zit u heerlijk beschut. Dit model is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunt u geheel naar wens samenstellen.

Uw droomtuin dankzij kapschuur Grand North

Met kapschuur Grand North maakt u uw tuin helemaal af. Een overkapping zorgt voor een heerlijke plek in de tuin waar u kunt ontspannen en beschut kunt genieten van het mooie weer. De kapschuur biedt een fijne schaduwplek en zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Maak van uw droomtuin werkelijkheid en bestel kapschuur Grand North bij Jumbowood.

Kapschuur Grand North volledig naar wens

Via onze webshop kunt u kapschuur Grand North zelf samenstellen. Wanneer u de juiste afmeting heeft gevonden kunt u kiezen voor de fundatie, uitvoering van de wanden, dakgoten, dakbedekking en houtbehandeling. Jumbowood heeft alles in huis om uw kapschuur helemaal af te maken. Met een buitenvloer, ramen en deuren maakt u van kapschuur Grand North uw droomoverkapping. Zijn de bestaande modellen niet helemaal naar uw wens? U kunt bij Jumbowood ook terecht voor op maat gemaakte producten. Neem daarvoor contact met ons op.

Kapschuur Grand North laten bezorgen en plaatsen

U kunt kapschuur Grand North bij ons ophalen, maar het is ook mogelijk om deze te laten bezorgen en plaatsen door Jumbowood. Tegen een meerprijs verzorgen wij de montage van uw kapschuur. Onze specialist zorgt ervoor dat kapschuur Grand North stevig staat, zodat u er jarenlang plezier van heeft!

Vindt u het lastig om de kapschuur online zelf samen te stellen? Kom dan langs in onze showtuin. Daar adviseren wij u graag over de mogelijkheden en kunt u diverse modellen bekijken. Samen stellen wij uw kapschuur volledig naar wens samen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: