Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Kapschuur met berging

Wilt u graag een overkapping in de tuin, maar ook een plek om spullen netjes op te bergen? Een kapschuur met berging biedt u een heerlijke plek om overdekt van het buitenleven te genieten én uw items veilig en droog te stallen. U stelt uw kapschuur volledig naar wens samen, zodat hij helemaal aansluit op uw wensen. Zo kunt u het hele jaar door in uw tuin zitten terwijl u beschermd bent tegen zon, wind en regen.

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Kapschuur met berging

Kapschuur met berging online bestellen

Heeft u de perfecte kapschuur met berging gevonden en wilt u hem graag bestellen? Dat doet u bij Jumbowood eenvoudig online. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod en selecteer de juiste afmetingen.
2. Stel uw kapschuur met berging vervolgens helemaal naar wens samen: kies de indeling en de opties.
3. Geef aan of u uw kapschuur wilt laten monteren door onze specialisten.
4. Voeg de kapschuur toe aan uw winkelwagen en doorloop het bestelproces.
5. Rond uw bestelling af en check uw mailbox voor de bevestiging. We gaan gelijk voor u aan de slag!

Waarom een kapschuur met berging?

Een kapschuur met berging brengt een hoop voordelen met zich mee ten opzichte van andere overkappingen. We sommen de vier belangrijkste pluspunten voor u op.

1. Kapschuren met opbergruimte zijn veelzijdig in gebruik

Dankzij de hoge nok van een kapschuur heeft u veel mogelijkheden voor het gebruik van de ruimte. Zo kunt u er niet alleen lekker zitten met een fijne loungeset, maar is het ook mogelijk om er spullen op te slaan. Hoe dan ook biedt een kapschuur een handige bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Er bestaan zelfs kapschuren die u als carport kunt gebruiken!

2. Een kapschuur met berging biedt zeeën van ruimte

Vanwege het schuine dak en de hoge nok voelt een kapschuur stukken ruimer dan een overkapping met plat dak. Dit zorgt voor een hogere doorgang en biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld lampen op te hangen. De toevoeging van een berging zorgt voor nog meer plek voor opslag. Zo houdt u de zitruimte in uw tuin netjes en blijven spullen die u niet continu nodig heeft mooi uit het zicht.

3. Douglashout zorgt voor een rustiek uiterlijk

Onze kapschuren van Douglashout zijn echte eyecatchers. Dankzij de karakteristieke look en feel van Douglas geeft u uw tuin een stoer en rustiek uiterlijk. Het landelijk ogende ontwerp van een kapschuur, met zijn schuine dak, draagt hieraan bij en zorgt voor een gezellig plaatje in uw tuin.

4. Uw kapschuur zelf bouwen of laten monteren

Bij het bestellen van een kapschuur met berging heeft u de keuze tussen zelf bouwen of hem laten monteren door onze specialisten. Koopt u een kapschuur bouwpakket, dan zit er een handige bouwtekening bij waarmee u zelf aan de slag kunt. Bent u niet zo’n klusser of laat u de montage gewoon liever over aan een expert? Dan zijn we er ook voor u met onze installatieservice. Deze optie kunt u selecteren tijdens het bestelproces.

Verleng de levensduur van uw kapschuur

Douglashout is een sterke houtsoort die jarenlang meegaat. De kenmerkende roodachtige gloed van uw Douglas kapschuur vergrijst na een tijdje. Wilt u de oorspronkelijke kleur graag behouden? Dan kunt u het hout eenvoudig behandelen met een houtbeschermingsproduct. Onze experts adviseren u hier graag over.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de verschillende kapschuren in ons assortiment of heeft u vragen over de montage? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee. We zijn te bereiken via 0228 – 522 444 en info@jumbowood.nl.