Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Kapschuur Grand Prestige Hoekmodel

Kapschuur Grand Prestige Hoekmodel

We hebben een nieuwe uitvoering van kapschuur Grand Prestige, namelijk het Hoekmodel! Dit model biedt net wat meer ruimte dankzij de hoek die aan de kapschuur is toegevoegd. Hierdoor kunt u met gemak met meerdere mensen in de kapschuur zitten. Kapschuur Grand Prestige Hoekmodel heeft een luxe uitstraling en maakt uw tuin helemaal af. Heeft u altijd al gedroomd van een mooie kapschuur in uw tuin, waarin u lange zomeravonden of koudere dagen kunt doorbrengen? Dan is Grand Prestige Hoekmodel dé kapschuur voor u!
Extra ruimte in kapschuur Grand Prestige Hoekmodel
Kapschuur Grand Prestige Hoekmodel ziet er niet alleen mooi uit, de kapschuur is ook nog eens van hoge kwaliteit. De overkapping is tot in de kleinste puntjes uitgedacht en zit vol prachtige details. Dit geeft kapschuur Grand Prestige Hoekmodel veel karakter en een exclusieve uitstraling. De kapschuur geeft veel sfeer aan uw tuin. Dankzij de hoek krijgt u extra overdekte zitruimte in uw tuin. U kunt hier met gemak een buitenkeuken in kwijt. Ook is er voldoende ruimte voor een grote loungeset, een dinertafel of opbergruimte. U kunt kapschuur Grand Prestige Hoekmodel namelijk ook met een berging uit laten voeren.
De vele mogelijkheden van kapschuur Grand Prestige Hoekmodel
De kapschuur wordt standaard met achterwand geleverd, gemaakt van douglas zweeds rabat. Het douglashout is gedroogd en geschaafd met vellingkant. U kunt de kapschuur in onze webshop zelf naar wens helemaal samenstellen. Zo kunt u kiezen voor een uitvoering in zwart rabat. Maar ook voor een berging. Wij kunnen daarvoor alle onderdelen leveren, zoals een extra binnenwand, een deur en raam. Daarnaast bieden wij mogelijkheden zoals fundatie en dakbedekking. Maak kapschuur Grand Prestige Hoekmodel helemaal af door voor de juiste houtbehandeling te kiezen. Zo verlengt u de levensduur van de kapschuur en blijft de mooie kleur van het douglashout behouden.

Staan de opties waar u naar zoekt er niet tussen? Dan is maatwerk ook mogelijk. Vraag daarvoor vrijblijvend een offerte aan of bel naar 0228 – 522 444 om uw wensen met ons door te nemen.
Kapschuur Grand Prestige Hoekmodel laten opbouwen
Ziet u het niet zitten om de kapschuur zelf op te bouwen? Kies dan voor de montageservice van Jumbowood. Wij bezorgen de kapschuur en één van onze specialisten bouwt uw kapschuur op. Zo weet u zeker dat kapschuur Grand Prestige Hoekmodel goed is geplaatst en u er jaren van kunt genieten.
Kapschuur Grand Prestige als Hoekmodel bestellen
U kunt kapschuur Grand Prestige Hoekmodel direct online via de webshop bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Wilt u de kapschuur liever eerst in het echt zien? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showtuin. Eén van onze adviseurs laat u graag de mogelijkheden zien en voorziet u van persoonlijk advies. Samen stellen wij uw ideale kapschuur samen!