Kapschuren – Vraag en Antwoord

Hier kunt u de meest gestelde vragen en bijbehordende antwoorden vinden over onze kapschuren. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag een kapschuur op maat laten maken, kan dit?

Dat kan zeker! Bij Jumbowood kunt u een kapschuur op maat laten maken met de gewenste afmetingen, specificaties en overige. Als u een kapschuur op maat wilt laten maken, neem dan contact op met ons. Het handigste is via de e-mail, zodoende kunt u ook eventuele tekeningen, schetsen, foto’s en dergelijke toevoegen. U kunt ons mailen op het e-mailadres: info@jumbowood.nl U kunt ook langskomen op De Tocht 4 in Bovenkarspel.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor een kapschuur?

U kunt op meerdere manieren een offerte aanvragen voor een kapschuur. Het makkelijkste is via ons e-mailadres info@jumbowood.nl Vergeet dan niet eventuele schetsen, foto’s en tekeningen van de nieuwe kapschuur toe te voegen. U kunt ons ook bezoeken op De Tocht 4 in Bovenkarspel. Of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via Tel.: 0228-522444

Kunnen jullie ook mijn kapschuur monteren?

Jazeker, wij kunnen de kapschuur helemaal opbouwen. Wij kunnen de kapschuur compleet laten opbouwen door onze ervaren, professionele vakmensen.

Wat zijn de montagekosten voor een kapschuur?

De kosten voor het monteren van een kapschuur varieert per kapschuur en welke voorbereidingen wij allemaal moeten treffen. U kunt een offerte aanvragen via ons e-mailadres of telefonisch via 0228-522444

Bezorgen jullie mijn kapschuur ook in België?

Wij bezorgen uw kapschuur ook naar België. De kosten variëren per postcode. Wanneer u uw gegevens invult bij het bestellen van uw kapschuur krijgt u de bezorgkosten te zien van uw postcodegebied.

Bezorgen jullie mijn kapschuur ook in Duitsland?

Wij bezorgen uw kapschuur ook naar Duitsland. De kosten variëren per postcode. Wanneer u uw gegevens invult bij het bestellen van uw kapschuur krijgt u de bezorgkosten te zien van uw postcodegebied.

Wat zijn de verzendkosten van een kapschuur binnen Nederland?

Bij een totale bestelling van boven de €1500,00 komen wij GRATIS naar u toe om de kapschuur af te leveren. Voor bestellingen onder de €1500,00 vragen wij €35,00 voor plaatsen in Noord-Holland en voor de rest van Nederland €55,00

Uit wat voor soort dakbedekking kan ik kiezen voor mijn kapschuur?

U kunt kiezen uit Riet, Oud Hollandse dakpannen, Dakshingles, Dakpanprofielplaten.

Wat is de levertijd voor een kapschuur?

De levertijd van een kapschuur is 7 dagen. U kunt ook zelf aangeven dat u uw kapschuur op een specifieke datum wilt ontvangen. Wij gaan dan voor u kijken of dat dit mogelijk is.